Πιτσιρικάς άφησε σε κούτα το Πιτ Μπουλ του με σημείωμα ότι ο πατέρας του τον κακοποιεί 

Must Read

Έκπληκτοι έμειναν οι υπάλληλοι ενός κέντρου διάσωσης αδέσποτων σε πολιτεία του Μεξικού όταν εντόπισαν στην είσοδο ένα μικρό Πιτ Μπουλ μέσα σε χαρτόκουτο μαζί με ένα σημείωμα και ένα χνουδωτό παιχνίδι.

Το σημείωμα έγραφε:

«Το όνομά μου είναι Andrés και είμαι 12 χρονών. Αποφάσισα μαζί με τη μαμά μου να αφήσουμε τον σκύλο μας σε εσάς για να τον κρύψουμε από τον πατέρα μου που ήθελε να το πουλήσει. Ο πατέρας μου τον κακοποιεί και τον χτυπάει. Μια φορά τον είχε χτυπήσει τόσο δυνατά που μάτωσε η ουρά του. Ελπίζω να μπορείτε να τον φροντίσετε και να μας βοηθήσετε. Του άφησα τον χνουδωτό αρκούδο που του αγόρασα για να με θυμάται».

Μα πόσο σκληροί μπορεί να είναι οι άνθρωποι για να πληγώνουν τα αβοήθητα ζώα και μαζί τον ψυχισμό μικρών παιδιών; Εμείς ευχόμαστε στον 12χρονο Andrés να καταφέρει να βοηθήσει τον εαυτό του και να τον σωθεί από τον πατέρα του που πιθανόν στο μέλλον να βάλει εκείνο ως στόχο, αν δεν τον έχει πληγώσει ήδη και σωματικά εκτός από ψυχικά.

Δείτε επίσης: Σκύλος χάθηκε και πήγε να το αναφέρει… σε αστυνομικό τμήμα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This