Σύγχρονος «Νοστράδαμος» είχε προβλέψει τον νέο κορωνοϊό από το 1981 και τον είχε ονομάσει Ουχάν-400!

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει απόσπασμα ενός μυθιστορήματος του Αμερικανού συγγραφέα Ντιν Κουντζ, ο οποίος φαίνεται πως είχε προβλέψει χρόνια πριν με σχετικά μεγάλη ακρίβεια το ξέσπασμα του νέου κορωνοϊού, που «θερίζει» εδώ και περισσότερο από έναν μήνα τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, ο συγγραφέας στο βιβλίο του «The eyes of darkness» κάνει εκτενή αναφορά σε έναν ιό με συμπτώματα πνευμονίας, παρασκευασμένο σε εργαστήριο της μεγαλούπολης Ουχάν της Κίνας!

Δείτε επίσης: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στα Σκόπια

«Ο Ουχάν-400 (σ.σ.: έτσι βάφτισε ο Κουντζ τον ιό) είναι ένα τέλειο όπλο. Επηρεάζει μόνο ανθρώπινα όντα. Κανένα άλλο έμβιο ον δεν μπορεί να είναι φορέας του. Και, όπως η σύφιλη, ο Ουχάν-400 δεν μπορεί να επιβιώσει έξω από ένα ανθρώπινο σώμα για πάνω από ένα λεπτό, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να μολύνει μόνιμα αντικείμενα ή ολόκληρους χώρους, όπως λόγου χάρη ο άνθρακας ή μικροοργανισμοί. Και όταν ο ξενιστής του πεθάνει, ο Ουχάν-400 πεθαίνει μαζί του λίγο αργότερα, μόλις η θερμοκρασία του πτώματος πέσει κάτω από τους 86 βαθμούς Φαρενάιτ», αναφέρεται στο επίμαχο απόσπασμα από το βιβλίο του Κουντζ, που κυκλοφόρησε το 1981.

Το απόσπασμα έδωσε τροφή σε λάτρεις των συνωμοσιών για να υποστηρίξουν ότι ο Covid-19 είναι ένας ιός κατασκευασμένος σε εργαστήριο ή ότι ο διάσημος συγγραφέας είχε προφητεύσει την επιδημία, ωστόσο δεν μπορεί να αποδειχθεί προσώρας πως δεν πρόκειται απλώς για μια εντυπωσιακή σύμπτωση.

Οι προφητείες της Αποκάλυψης

Το βιβλίο της Αποκάλυψης έχει προφητεύσει ότι μια επιδημία θα εμπόδιζε τις χριστιανικές Εκκλησίες να τελέσουν τις κυριακάτικες λειτουργίες τους, υποστηρίζουν αναλυτές της Βίβλου. Πιστεύουν μάλιστα ότι η προφητεία εκπληρώθηκε με το «χτύπημα» του κορωνοϊού και θεωρούν ότι πρόσφατη απόφαση των κινεζικών Αρχών είναι σημάδι ότι η Δευτέρα Παρουσία είναι προ των πυλών.

Η ανάλυση που σύμφωνα με την Daily Mail εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα Sabbath Truth, ξεκινάει με τη διαπίστωση ότι μέχρι σήμερα πάνω από 80.000 άνθρωποι έχουν νοσήσει σε όλον τον κόσμο από τον κορωνοϊό covid-19, ενώ περισσότεροι από 2.600 έχουν πεθάνει. Σημειώνει ότι επίκεντρο της επιδημίας είναι η κινεζική πόλη Ουχάν, καθώς εκεί πρωτοεμφανίστηκε ο κορωνοϊός. 

Προσθέτει ότι την Τρίτη οι Κινεζικές αρχικά χαλάρωσαν τα μέτρα καραντίνας επιτρέποντας στους κατοίκους της Ουχάν να κυκλοφορούν σε μικρές ομάδες. Τρεις ώρες αργότερα, συνεχίζει το δημοσίευμα, νέα ανακοίνωση έκανε ακόμη πιο αυστηρό τον περιορισμό των κατοίκων στα σπίτια τους. Μεταξύ άλλων τούς απαγόρευσε να πηγαίνουν στις εκκλησίες για να προσευχηθούν, με το αιτιολογικό ότι στις συναθροίσεις αυξάνεται ο κίνδυνος διάδοσης του κορωνοϊού.

Αυτή η απαγόρευση, ισχυρίζεται η Sabbath Truth εκπληρώνει την προφητεία του βιβλίου της Αποκάλυψης και φέρνει πιο κοντά το τέλος του κόσμου. «Η Βίβλος μιλάει για την εποχή που επιδημία θα διαδίδεται με μεγάλη ταχύτητα και θα προσβληθούν μάζες ανθρώπων», γράφει η ιστοσελίδα επικαλούμενη το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον. Προσθέτει ότι ανάμεσα στα «σημάδια» που δείχνουν τον ερχομό της Δευτέρας Παρουσίας, είναι πως «η Αποκάλυψη 13:15 προβλέπει ότι ένα “θηρίο” δεν θα επιτρέψει στους Χριστιανούς να προσευχηθούν, ειδικά τις Κυριακές» και υποστηρίζει ότι το “θηρίο” είναι ο κορωνοϊός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This