O κορωνοϊος εξαφάνισε το χαρτί υγείας στην Αυστραλία! Με το… δελτίο το πουλάνε σε σούπερ μάρκετ

Must Read

Με… δελτίο θα πωλείται, πλέον, το χαρτί υγείας στα «Woolworths» της Αυστραλίας, καθώς, ο άνευ προηγουμένου πανικός που έχει κυριεύσει τους κατοίκους λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, το έχει καταστήσει είδος υπό εξαφάνιση!

Η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας ανακοίνωσε ότι θέτει ως όριο τα τέσσερα πακέτα ανά άτομο, ένα μέτρο που θα εφαρμόσει «ώστε να εγγυηθούμε ότι μεγαλύτερος αριθμός πελατών θα έχει πρόσβαση σε αυτά τα προϊόντα».

Στην ανακοίνωσή της, η αλυσίδα αναφέρει επιπλέον ότι «αυτό θα βοηθήσει να διασφαλίσουμε τα επίπεδα των αποθεμάτων μας για όσο διάστημα οι εταιρείες αυξάνουν την τοπική παραγωγή και τις παραδόσεις, ώστε να αντιμετωπιστεί η πιο αυξημένη ζήτηση».

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Έκλεψαν 2.000 χειρουργικές μάσκες από νοσοκομείο της Γαλλίας

Ελλείψεις, εξάλλου, παρουσιάζονται και σε άλλα προϊόντα, όπως χειρουργικές μάσκες, αντισηπτικά τζελ και σαπούνια, ενώ ντόπιοι αναρτούν στα social media φωτογραφίες με ράφια άδεια από χαρτί υγείας, κονσέρβες, ρύζι και αβγά, μεταξύ άλλων, ενώ έχουν γίνει viral τα hashtags #toiletpapercrisis, #toiletpepaergate

«Μπορώ να κατανοήσω για ποιο λόγο οι πολίτες είναι ανήσυχοι και πηγαίνουν στα σούπερ μάρκετ και κάνουν αυτού του είδους τα πράγματα. Όμως, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι απαραίτητο… Το να αγοράζουν όλο το χαρτί υγείας δεν είναι σωστό ή λογικό αυτή τη στιγμή», σχολίασε ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον, σύμφωνα με το ΑΠΕ, το οποίο επικαλείται πηγές του Reuters και του AFP.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This