Παρίστανε τον προφήτη για να βιάζει γυναίκες και ανήλικα κορίτσια

Must Read

Σε κάθειρξη 34 ετών καταδικάστηκε αυτοαποκαλούμενος προφήτης στη Βρετανία, ο οποίος βίαζε γυναίκες και κορίτσια ακόμη και 9 ετών, με την πρόφαση ότι θα τις υπέβαλλε σε «πνευματικά λουτρά» για να «εξαγνιστούν» στην εκκλησία που είχε ιδρύσει. Μάλιστα, άφησε έγκυες τέσσερις από αυτές και τις ανάγκασε να κάνουν έκτρωση για να κρατήσει κρυφούς τους βιασμούς.

Ο 60χρονος Μάικλ Ολουρόνμπι από τη Νιγηρία, συνελήφθη τον περασμένο Μάιο στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, ενώ προσπαθούσε να το σκάσει στη χώρα καταγωγής του.

Σύμφωνα με το δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ που τον καταδίκασε, ο Ολουρόνμπι ίδρυσε στη βρετανική πόλη τη δική του εκκλησία, δηλώνοντας ότι είναι προφήτης. Ο δικαστής αποφάνθηκε ότι με συνεργό τη 58χρονη σύζυγό του, η οποία καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση, ο 60χρονος βίασε 40 ενήλικες γυναίκες ή παιδιά κατά τη διάρκεια τελετών «εξαγνισμού».

Δείτε επίσης: Νεκροί 27 Ιρανοί που έγιναν «τύφλα» με ποτά-μπόμπες γιατί πίστεψαν ότι διώχνουν τον κορωνοϊό

Έκανε πλύση εγκεφάλου στις ακολούθους του, κάνοντάς τις να πιστεύουν ότι οι σεξουαλικές πράξεις στις οποίες τις υπέβαλλε ήταν κάτι φυσιολογικό στην εκκλησία του.

Στα μικρά κορίτσια, το μικρότερο από τα οποία ήταν εννέα ετών, υποσχόταν ότι μετά το σεξ μαζί του θα έπαιρναν μεγαλύτερους βαθμούς στο σχολείο. Όταν τέσσερα από τα θύματά του έμειναν έγκυες, ο Ολουρόνμπι είτε πλήρωσε γιατρό για να κάνουν έκτρωση και χρημάτισε φαρμακοποιό για να τους χορηγήσει φάρμακο και να αποβάλουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This