Νεκροί 27 Ιρανοί που έγιναν «τύφλα» με ποτά-μπόμπες γιατί πίστεψαν ότι διώχνουν τον κορωνοϊό

Must Read

Με αριθμό νεκρών στους 237, το Ιράν είναι στις χώρες που επλήγησαν περισσότερο από τον κορωνοϊό μετά την Κίνα.

Σύμφωνα με το IRNA, αν και η κατανάλωση και η πώληση αλκοόλ είναι απαγορευμένες στην Ισλαμική Δημοκρατία, οι καταναλωτές παραπλανήθηκαν από φήμες στο διαδίκτυο ότι η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να είναι αποτελεσματική στη θεραπεία των ασθενειών που σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, 27 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους λόγω δηλητηρίασης από νοθευμένα ποτά που κατανάλωσαν με την ελπίδα ότι θα προστατευθούν αποτελεσματικά.

Σύμφωνα με το IRNA, 20 άτομα πέθαναν από δηλητηρίαση στη νοτιοδυτική επαρχία Κουζεστάν και 7 στην Αλμπόρτζ, γειτονικά της Τεχεράνης και 218 άνθρωποι νοσηλεύονται στην Αβάζ, πρωτεύουσα της Κουζεστάν.

Σύμφωνα με το IRNA, ότι ο κορονοϊός έχει αφήσει 16 ανθρώπους νεκρούς στην Κουζεστάν. Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, περισσότερα από 7.000 άτομα έχουν μολυνθεί από τη νόσο σε όλο το Ιράν.

Δείτε επίσης: Mε ξύλο και χημικά απάντησαν οι Τούρκοι στις γυναίκες που γιόρτασαν την Ημέρα της Γυναίκας (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This