Πως διαλέγουμε ξενοδοχείο για τις διακοπές μας

Must Read

Η πλειοψηφία των ταξιδιωτών επιλέγουν τις κρατήσεις τους σε ξενοδοχεία με βάση τις κριτικές άλλων επισκεπτών τους, όπως αποκαλύπτει έρευνα της γνωστής εταιρείας κρατήσεων «Booking».

Σύμφωνα με την Booking, ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο δεν δίνουν μεγάλη σημασία στις φωτογραφίες και τις περιγραφές του ξενοδοχείου στο διαδίκτυο, αλλά στις κριτικές από άλλους επισκέπτες κατά την επιλογή της επόμενης κράτησης διαμονής, ιδιαίτερα όταν αναζητούν εναλλακτικούς τύπους καταλύματος.

Η Booking εντόπισε ότι το 70% των Βρετανών ταξιδιωτών αξιολογούν τις κριτικές ως σημαντικό παράγοντα για να θεωρήσουν ένα κατάλυμα φιλόξενο. Παγκοσμίως το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 75%.

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη σε δείγμα 21.500 ταξιδιωτών σε 29 αγορές την περίοδο μεταξύ Δεκεμβρίου 2018-Ιανουαρίου 2019, έδειξε, επίσης, ότι το 42% των ταξιδιωτών δεν θα κάνουν κράτηση διαμονής, εάν υπάρχουν αρνητικές κριτικές για τον ιδιοκτήτη, ακόμα κι αν η τιμή, η τοποθεσία και η ποιότητα καταλύματος είναι αυτά που αναζητούν.Σε παγκόσμια κλίμακα αυτό το ποσοστό ανεβαίνει στο 53%.

Κατά μέσο όρο, οι χρήστες των ιστοσελίδων θεωρούν το προσωπικό πιο σημαντικό από τις υπηρεσίες, την καθαριότητα, την άνεση, το value και την τοποθεσία.

Η έρευνα αποκαλύπτει πως οι Γερμανοί, οι Αυστριακοί και οι Γάλλοι ταξιδιώτες είναι γενικά οι πιο θετικοί στις κριτικές τους για το προσωπικό, σε σύγκριση με τις γενικές κριτικές του ξενοδοχείου. Η Booking συγκεντρώνει 173 εκατ. κριτικές επισκεπτών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This