Σαλβίνι σε Γερμανία: Θα φέρω τους μετανάστες στην πρεσβεία σας!

Must Read

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ με επιστολή του, προέτρεψε τον ιταλό ομόλογό του Ματέο Σαλβίνι, να ανοίξει τα ιταλικά λιμάνια στα πλοία που διασώζουν μετανάστες στη Μεσόγειο.

«Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπουμε σε πλοία που έχουν διασώσει και επιβιβάσει ανθρώπους να πλέουν στη Μεσόγειο για εβδομάδες επειδή δεν μπορούν να βρουν λιμάνι», τόνισε Γερμανός υπουργός Εξωτερικών στον ισχυρό άνδρα της κυβέρνησης της Ιταλίας.

Ο Σαλβίνι αντέδρασε στο αίτημα του Ζεεχόφερ με βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, στο οποίο επανέλαβε ότι δεν θα αλλάξει πολιτική.

«Αγαπητή γερμανική κυβέρνηση, δεν ξανανοίγω τα λιμάνια (…) αν μη τι άλλο, θα φορτώσουμε τους μετανάστες σ’ ένα αυτοκίνητο και θα τους πάμε στη γερμανική πρεσβεία. Αν οποιοσδήποτε έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει την Ιταλία σαν σκουπιδότοπο όπου πετάει όλα τα προβλήματα που η Ευρώπη παριστάνει ότι δεν βλέπει, αυτό τέλειωσε. Κι αυτό ισχύει και για τους Γάλλους και για τους Ολλανδούς» απάντησε σε αυστηρό τόνο ο Ματέο Σαλβίνι.

Ο Σαλβίνι από τη στιγμή που ανέλαβε το υπουργείο Εσωτερικών εφαρμόζει σκληρά αντιμεταναστευτικά μέτρα και επιμένει ότι δεν πρόκειται να «υποκύψει» στον «εκβιασμό» που υφίσταται η χώρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This