Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Αντιμέτωπες με την κατηγορία εμπορίου πτωμάτων… χωρίς άδεια, ιδιοκτήτριες γραφείου τελετών στο Κολοράντο!

Εμπόριο ανθρώπινων μελών και πτωμάτων, χωρίς τη συγκατάθεση των οικείων των νεκρών, κατηγορούνται ότι έκαναν οι ιδιοκτήτριες γραφείου τελετών στο Κολοράντο.

Η 43χρονη Μέγκαν Χες και η 66χρονη μητέρα της, Σίρλεϊ Κοχ, συνελήφθησαν με την κατηγορία της πώλησης ανθρώπινων μελών, συμπεριλαμβανομένων ποδιών, κεφαλιών και σπονδυλικής στήλης, τα οποία… ταχυδρομούσαν σε όλο τον κόσμο!

Σύμφωνα με τις αμερικανικές εισαγγελικές Αρχές, οι δύο γυναίκες πουλούσαν παράνομα τα μέλη των νεκρών (που, σε κάποιες περιπτώσεις, ήταν φορείς μολυσματικών ασθενειών) και έδιναν την ελλιπή τέφρα τους πίσω στις οικογένειές τους από το 2010 έως το 2018, κερδίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

«Οι κατηγορούμενες διέπραξαν απάτες με πάρα πολλά θύματα, προδίδοντας την εμπιστοσύνη των οικείων τους, σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής ενός ανθρώπου: την ώρα που πρέπει να κάνουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για το αγαπημένο τους πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή», ανέφερε ο εισαγγελέας Τζέισον Νταν σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι οι δύο γυναίκες δήλωσαν αθώες και αφέθηκαν προσωρινά ελεύθερες με εγγύηση.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Σατανιστές στις ΗΠΑ σφάζουν και ακρωτηριάζουν ολόκληρα κοπάδια αγελάδων!

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η Χες και η Κοχ πρόσφεραν υπηρεσίες αποτέφρωσης, τις οποίες, όμως, δεν παρείχαν ποτέ, αφού πουλούσαν τα μέλη των νεκρών σε εταιρίες ιατρικών ερευνών, αντί αμοιβής. Σε μια περίπτωση μάλιστα είχαν προχωρήσει στη… βαλσάμωση ολόκληρου πτώματος!

Παρά το γεγονός ότι, τέτοιου είδους συναλλαγές δεν θεωρούνταν παράνομες τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στο Κολοράντο, οι ιδιοκτήτριες του γραφείου όφειλαν, προηγουμένως, να έχουν εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των οικογενειών των νεκρών. Εκείνες, όμως, το απέκρυπταν και, σε κάποιες περιπτώσεις, αντί για τέφρα, έδιναν… τρίμματα τσιμέντου στους συγγενείς!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ