Ο κορωνοϊός σκότωσε πάνω από 4.000 Αμερικανούς και ο Τραμπ δηλώνει… ικανοποιημένος

Must Read

Γενικός συναγερμός έχει σημάνει στις ΗΠΑ, καθώς ο αριθμός των νεκρών που έχει προκαλέσει η πανδημία κορωνοϊού ξεπέρασε τους 4.000 το βράδυ της Τρίτης, ενώ ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων αγγίζουν τις 200.000. Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία της Καλιφόρνιας διπλασιάστηκαν μέσα σε τέσσερις ημέρες και περισσότεροι από 1.000.000 Αμερικανοί έχουν ήδη κάνει το διαγνωστικό τεστ για τον Covid-19, κάτι που γέμισε… ικανοποίηση τον Αμερικανό πρόεδρο, όπως ο ίδιος κυνικά δήλωσε.

«Καθένας από εμάς έχει έναν ρόλο να παίξει για τη νίκη σε αυτόν τον πόλεμο. Κάθε πολίτης, κάθε οικογένεια και κάθε επιχείρηση μπορεί να κάνει τη διαφορά σταματώντας τον ιό. Αυτό είναι το κοινό πατριωτικό μας καθήκον. Μία περίοδος προκλήσεων είναι μπροστά μας για τις επόμενες 30 ημέρες και αυτές είναι πολύ σημαντικές 30 ημέρες».

Δείτε επίσης: Ο κορωνοϊός «καλπάζει» στις ΗΠΑ – Ξεπέρασαν σε θανάτους την Κίνα

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως τουλάχιστον έξι μέλη του Κογκρέσου έχουν προσβληθεί από τον ιό και έως τις 20 Απριλίου θα βρίσκονται εκτός Ουάσινγκτον. Κι ενώ και εκεί τηρούνται μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, στη Φλόριντα οι Αρχές συνέλαβαν πάστορα που συνέχιζε να τελεί λειτουργίες. Τον πρώτο θάνατο στελέχους των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ εξαιτίας του κορωνοϊού ανακοίνωσε το Πεντάγωνο, γνωστοποιώντας ότι καταγράφηκε νέα μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων μόλυνσης στις τάξεις του στρατεύματος, ενώ ανακοίνωσε επίσης πως προετοιμάζει την αποστολή στρατιωτικού προσωπικού νεκροτομείου στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This