Τι πίνουν και δεν μας δίνουν; Οι Ρώσοι έφτιαξαν το πρώτο διαδικτυακό… μπαράκι για ποτό και κουβεντούλα!

Must Read

Τον τρόπο να φέρουν κοντά, μέσα από τις οθόνες τους, πότες από ολόκληρο τον κόσμο, βρήκαν κάποιοι Ρώσοι, οι οποίοι πρωτοπορούν, δημιουργώντας το πρώτο… διαδικτυακό μπαράκι!

Η πρωτοβουλία ανήκει στο δημιουργικό γραφείο Shishki Collective, με έδρα την Αγία Πετρούπολη, το οποίο έστησε τη σελίδα «Stay the Fuck Home Bar», μέσω της οποίας δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο να βιώσουν την εμπειρία μιας online εξόδου για ποτό, προσφέροντάς τους, παράλληλα τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθούν τις δύσκολες αυτές ημέρες του εγκλεισμού.

Σε αυτό το μπαρ, λοιπόν, ο χρήστης βάζει το ποτό -μπορεί ακόμη και να… τσιμπήσει κάτι, αν θέλει!- και κάθεται στη virtual μπάρα του, χωρίς να παραβιάζει τους όρους του social distancing. Στο εν λόγω site θα βρείτε το κεντρικό μπαρ, όπου θα πιείτε το ποτό σας και θα γνωρίσετε κόσμο από όλον τον πλανήτη, ενώ διαθέτει επιπλέον 11 virtual rooms για ψηφιακό bar-hopping, ή, αν προτιμάτε, για να τα πιείτε… πριβέ με την παρέα σας!

Μάλιστα, ήδη έχουν προγραμματιστεί και ποικίλα (online) happenings, με συμμετοχές διαφόρων καλλιτεχνών και stand up κωμικών!

Άλλωστε, όπως λένε και οι δημιουργοί της σελίδας, «όταν κλείνουν τα σύνορα, ανοίγουν οι καρδιές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This