Έφηβος «κόμης δράκουλας» ξερίζωσε την καρδιά 90χρονης και ήπιε το αίμα της!

Must Read

Ο 17χρονος που σπούδαζε σε σχολή Καλών Τεχνών και για να βγάζει χαρτζιλίκι μοίραζε στα σπίτια εφημερίδες, αλλά η εμμονή του για τα βαμπίρ τον ώθησε να διαπράξει ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα της Βρετανίας, είναι ο πρωταγωνιστής ντοκιμαντέρ που προβάλλεται αυτές τις ημέρες από το βρετανικό Channel 5. Ο Μάθιου Χάρντμαν, πιστεύοντας ότι θα γινόταν αθάνατος, όπως οι βρικόλακες, ξερίζωσε την καρδιά 90χρονης και ήπιε το αίμα της.

Η τηλεοπτική σειρά ντοκιμαντέρ «The Kids Who Kill» (Τα παιδιά που σκοτώνουν) παρουσιάζει την άγρια δολοφονία της 90χρονης Μέιμπελ Λέισον τον Δεκέμβριο του 2001 στην Ουαλία. Ο Χάρντμαν, σύμφωνα με τη «Sunday Express», αφού εισέβαλε στο σπίτι της στο Ανγκλσεϊ, τη δολοφόνησε μαχαιρώνοντάς την 22 φορές.

Δείτε επίσης: Ζευγάρι από το Μεξικό αποπλανούσε συστηματικά 14χρονη, την οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί!

Στη συνέχεια άνοιξε το στέρνο της με το μαχαίρι και, αφού έβγαλε με τα χέρια του την καρδιά της, ήπιε το αίμα της. Δεν σταμάτησε εκεί, αλλά έκοψε την καρδιά σε κομμάτια, τα οποία τοποθέτησε σε σχήμα σταυρού κοντά στα πόδια του θύματος. Το πτώμα της Λέισον εντοπίστηκε δύο ημέρες αργότερα από αστυνομικούς που σοκαρίστηκαν με το θέαμα που αντίκρισαν.

Όταν συνελήφθη ο Χάρντμαν, ομολόγησε το έγκλημα και υποστήριξε ότι ήπιε το αίμα της 90χρονης για να γίνει αθάνατος. Ισχυρίστηκε δε ότι «είναι η μοίρα των ηλικιωμένων ανθρώπων να τους πίνουν το αίμα τα βαμπίρ». Ομολόγησε επίσης ότι είχε τόσο μεγάλη εμμονή με τους βρικόλακες, που λίγες ημέρες πριν από τον φόνο επιτέθηκε σε Γερμανίδα συμφοιτήτριά του διότι αρνήθηκε να τον δαγκώσει στον λαιμό, ώστε να γίνει αθάνατος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This