Τραγικός επίλογος: Βρέθηκε η σορός της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι

Must Read

Μετά από αρκετές ημέρες ερευνών, η σορός της Μέιβ Κένεντι Τάουνσεντ ΜακΚίν βρέθηκε σε βάθος περίπου 7,5 μέτρων και ανακτήθηκε.

Τα ίχνη της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι και κόρης της Αμερικανίδας πολιτικού Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, χάθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η ίδια και ο 8χρονος γιος της, Γκίντεον, παρασύρθηκαν στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής του Μέριλαντ, με το κανό τους.

Τα τελευταία 24ωρα, τόσο η Μέιβ όσο και ο Γκίντεον θεωρούνταν νεκροί, με σκάφη και τα εναέρια μέσα που είχαν επιστρατευτεί από την πρώτη στιγμή για την αναζήτησή τους, να μην έχουν αποφέρει καρπούς.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, η σορός της 40χρονης βρέθηκε περίπου 4 χλμ μακριά από την οικία της μητέρας της, στο Σέιντι Σάιντ του Μέριλαντ, ενώ, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, η αναζήτηση για τη σορό του γιου της θα συνεχιστεί σήμερα, Τρίτη.

  • Δείτε την συγκινητική ανάρτηση του τραγικού συζύγου και πατέρα, Ντέιβιντ ΜακΚιν:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This