Σάββατο 19/6/2021

Τα… φράγκα δεν λογαριάζουν πανδημίες: Κροίσοι σχεδίαζαν να παρτάρουν σε βίλα στη Γαλλία, παρέα με πόρνες πολυτελείας!

Να το «κάψουν» με τις εντυπωσιακές επαγγελματίες συνοδούς τους φαίνεται ότι σχεδίαζαν κροίσοι, οι οποίοι κατέφτασαν με ιδιωτικό τζετ στη Γαλλία, με στόχο να… απομονωθούν από τον κορωνοϊό σε πολυτελή βίλα!

Αυτό υποστηρίζει η τοπική αστυνομία, παρόλο που οι -τουλάχιστον τρεις- δισεκατομμυριούχοι της πτήσης ισχυρίζονται ότι ήθελαν να φέρουν την… ανάπτυξη στη χώρα.

Όταν το ναυλωμένο αεροπλάνο, το οποίο προερχόταν από το Φάρνμπορο της Μεγάλης Βρετανίας, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μασσαλίας, οι 10 επιβαίνοντες είδαν από τα παράθυρα ότι τους περίμενε η αστυνομία. Είχαν ενοικιάσει προς 57.000 ευρώ τη βραδιά τη βίλα Alang, Alang στη νότια Γαλλία, όπου θα μετέβαιναν με τρία ελικόπτερα που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Όπως ανακοινώθηκε, το γκρουπ απαρτιζόταν από επτά άντρες 40-50 ετών και τρεις 20χρονες -οι οποίες, όπως ήταν προφανές, επρόκειτο για πόρνες πολυτελείας, που πήγαιναν να διασκεδάσουν στη βίλα. Ο Κροάτης που οργάνωσε το ταξίδι, ένας από τους τρεις δισεκατομμυριούχους του αεροπλάνου, ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για επενδυτικό ταξίδι, χάρη στο οποίο θα δημιουργούνταν 994 νέες θέσεις εργασίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ