Η Μέγκαν Μαρκλ γύρισε στο L.A. και με τη βοήθεια διάσημων φίλων και ατζέντηδων ονειρεύεται το Χόλιγουντ

Must Read

Στα παλιά της λημέρια επέστρεψε η Μέγκαν Μαρκλ. Το κορίτσι από το Λος Άντζελες με την ταπεινή καταγωγή, που έφτασε να γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, επέστρεψε στις ρίζες του, με το βλέμμα στραμμένο αυτή τη φορά στον θρόνο του Χόλιγουντ.

Το Λος Άντζελες μοιάζει, άλλωστε, ιδανικό μέρος για τους νέους γονείς, αφού μπορούν να βασίζονται στη βοήθεια της μητέρας της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία μένει στο Γουίντσορ Χιλς και δεν αποκλείεται να εγκατασταθεί στο δικό τους σπίτι.

Με το δεδομένο ότι το ζευγάρι θα πρέπει να αρχίσει να αυτοσυντηρείται οικονομικά, οι παλιότερες διασυνδέσεις της Μαρκλ με διάσημους ατζέντηδες της περιοχής, όπως ο Νικ Κόλινς, σίγουρα θα της φανούν χρήσιμες. Ακόμα πιο χρήσιμοι όμως, τόσο σε επίπεδο διασυνδέσεων όσο και σε επίπεδο ψυχολογικής υποστήριξης, θα φανούν οι διάσημοι φίλοι του ζευγαριού που μένουν στην περιοχή, όπως ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, η Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Ελτον Τζον, η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζ.

Η Μέγκαν, ως πρώην lifestyle blogger, θα έχει επίσης την ευκαιρία να απολαμβάνει τα γεύματά της στο αγαπημένο της Soho House στο Μαλιμπού και στο ιταλικό La Scala και μετά να πηγαίνει για pilates στην αλυσίδα γυμναστηρίων Pilates Platinum, που ανήκει στη στενή φίλη της Χέδερ Ντόρακ.

Το Λος Άντζελες αποτελεί, τέλος, το μέρος όπου η Μέγκαν Μαρκλ ανακάλυψε την αγάπη της για τη φιλανθρωπία. Σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στην Κουζίνα Φιλοξενίας, αλλά και στο άσυλο αστέγων της περιοχής, προκειμένου να προσφέρει εκ νέου εθελοντικές υπηρεσίες από νέο πόστο.

Στην υπηρεσία Ουίλιαμ και Κέιτ το «μυστικό όπλο» των πρώην πριγκίπων

Το «μυστικό όπλο» του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην επικοινωνιακή μάχη, που χαρακτηρίζεται «παιδί θαύμα των social media», προσέλαβαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Ο 27χρονος Ντέιβιντ Γουάτκινς, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής των digital της επικοινωνιακής ομάδας των Σάσεξ και διαχειριζόταν τον λογαριασμό SussexRoyal στο Instagram, είχε καταφέρει να τους εξασφαλίσει πάνω από 11.500.000 followers με τις όχι στημένες τρυφερές και ειλικρινείς φωτογραφίες που ανέβαζε.

Όταν, ωστόσο, ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να φύγουν από την Αγγλία και να παραιτηθούν από τους τίτλους τους, αυτός αλλά και τα 14 άλλα μέλη της επικοινωνιακής ομάδας έμειναν άνεργοι. Δεν άργησε όμως να βρει δουλειά, αφού, σύμφωνα με τη MailOnline, έσπευσαν να τον εκμεταλλευτούν οι Κέμπριτζ και σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, άρχισε ήδη στο νέο του πόστο από την περασμένη εβδομάδα. Πριν ασχοληθεί με την επικοινωνία των γαλαζοαίματων, ο Γουάτκινς δούλευε για τον οίκο μόδας Burberry.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συνεργαστεί πολύ στενά με τη Μέγκαν Μαρκλ, για να είναι πολύ κοντά στον χαρακτήρα και στην αισθητική της και το αποτέλεσμα ήταν θριαμβευτικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προφίλ των Σασεξ, που ανέβηκε στις 2 Απριλίου πέρυσι, μπήκε στο βιβλίο με τα Ρεκόρ Γκίνες επειδή συγκέντρωσε 1.000.000 followers σε λιγότερο από έξι ώρες!

Δείτε επίσης: Ο Ερντογάν δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Σοϊλού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This