Σπάνιο ουίσκι από φημισμένη παρτίδα, αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία!

Must Read

Το παγκόσμιο ρεκόρ αναμένεται να σπάσει η τιμή πώλησης σπάνιου μπουκαλιού ουίσκι, που θα τεθεί σε δημοπρασία, καθώς εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει κατά πολύ το 1.000.000 ευρώ!

Το 60 ετών Macallan 1926, είναι ένα από τα 14 μπουκάλια ουίσκι που το αποστακτήριο Moray συμπεριέλαβε στην πολύτιμη συλλογή του «Fine and Rare».

Σπάνιο ουίσκι

Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Whisky Auctioneer από το Περθ της Αυστραλίας, αναμένεται να πιάσει τιμή πάνω από 1.375.000 ευρώ. Κι αυτό, γιατί το συγκεκριμένο μπουκάλι των 750 ml, θεωρείται το πιο σπάνιο και πιο ακριβό ουίσκι από την «τέλεια συλλογή» των 4.000 μπουκαλιών ουίσκι, που είχε δημιουργήσει ο Αμερικανός επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Γκούντινγκ.

Σπάνιο ουίσκι
Ρίτσαρντ Γκούντινγκ

Μετά τον θάνατό του, το 2014, οι συγγενείς του αποφάσισαν να πουλήσουν τη συλλογή και η πρώτη παρτίδα από 1.932 μπουκάλια πωλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι ενδιαφερόμενοι από 56 χώρες έφτασαν τους 1.642 και η παρτίδα απέφερε 3.770.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον για τη δεύτερη και τελευταία παρτίδα της «τέλειας συλλογής», είναι ακόμη μεγαλύτερο, με τη ζήτηση, μάλιστα, να είναι τέτοια, που ο οίκος δημοπρασιών περιμένει τα έσοδα από την πώληση της συγκεκριμένης παρτίδας να φτάσουν ακόμη και τα 5.230.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This