Ο… Χρυσοχοΐδης του Λεσότο συνελήφθη γιατί παραβίασε την καραντίνα

Must Read

Στο κρατητήριο πέρασε το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Αστυνομίας του Λεσότο, κάτι σαν τον δικό μας Μιχάλη Χρυσοχοΐδης.

Ο Λελοχονόλο Μοραμότσε συνελήφθη γιατί παραβίασε την καραντίνα, αλλά επιπλέον κατηγορείται και ότι συνέδεσε παράνομα το σπίτι του με το δίκτυο ύδρευσης.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Αφρικανικής χώρας,  Μπίτι Μοπέλι επιβεβαίωσε πως ο υπουργός κρατήθηκε στο τμήμα, προσθέτοντας ότι τον άφησαν ελεύθερο τις πρώτες πρωινές ώρες, προτού να εμφανιστεί ενώπιον δικαστή.

Τα 2 εκατομμύρια κάτοικοι του Λεσότο έχουν τεθεί σε καραντίνα για να μην εξαπλωθεί η ασθένεια Covid-19, μολονότι στο μικρό, αφρικανικό βασίλειο δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα ούτε ένα κρούσμα. Ο πρωθυπουργός Τόμας Ταμπάνε ανακοίνωσε σήμερα ότι το μέτρο θα παραταθεί μέχρι τις 5 Μαΐου.  Όπως και στη γειτονική Νότια Αφρική, οι αρχές έχουν απαγορεύσει την πώληση αλκοόλ καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο υπουργός Αστυνομίας πιάστηκε επ’ αυτοφώρω πριν από δύο εβδομάδες, καθώς ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου τον δείχνει να αγοράζει αλκοολούχα ποτά. Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας επειδή δεν ανταποκρίθηκε σε μια δικαστική κλήση που αφορούσε την παραβίαση των μέτρων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This