Δολοφόνος έμεινε 44 χρόνια φυλακή και πέθανε από κορωνοϊό 24 μέρες πριν την αποφυλάκισή του

Must Read

Μόλις 24 ημέρες χώριζαν τον Αμερικανό κατάδικο Γουίλιαμ Γκάρισον από την ελευθερία του. Όπως φάνηκε όμως, δεν ήταν γραφτό του να αντικρίσει το φως του ήλιου ύστερα από 44 χρόνια φυλάκισης, καθώς πέθανε από κορωνοϊό.

Ο 60χρονος κατάδικος από το Μίσιγκαν είχε εκτίσει σχεδόν το σύνολο της ποινής του για τη δολοφονία ενός άντρα στη διάρκεια ένοπλης ληστείας το 1976, όταν ένας συγκρατούμενός του τον βρήκε να υποφέρει από σοβαρή δύσπνοια στο κελί του, στη Macomb Correctional Facility. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε μέσα σε λίγες ώρες. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ενώ πληρούσε τις προϋποθέσεις για να αποφυλακιστεί υπό όρους στις αρχές του χρόνου, το απέρριψε ως ενδεχόμενο γιατί ήθελε να εκτίσει το σύνολο της ποινής του και να περάσει τις πύλες της φυλακής ως «ελεύθερος άνθρωπος». Ο Γκάρισον είναι το 17ο θύμα κορωνοϊού σε φυλακές του Μίσιγκαν.

Δείτε επίσης: O ΟΗΕ προειδοποιεί: Η πανδημία θα φέρει πολλαπλούς λιμούς βιβλικών διαστάσεων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This