Η καραντίνα εκτόξευσε την… ψηφιακή απιστία στα ουράνια! Το 30% των γυναικών απατούν διαδικτυακά τους συντρόφους τους

Must Read

«Η ζωή είναι μικρή. Κάνε μια απιστία!» Αυτό είναι το σύνθημα, εν μέσω πανδημίας, μεγάλου σάιτ απιστιών που κάνει… χρυσές δουλειές!

H εντατική οικογενειακή ζωή, λόγω καραντίνας, δεν σημαίνει απαραίτητα και πίστη. Οι εξωσυζυγικές σχέσεις που έχουν προκύψει από το διαδίκτυο έχουν εκτοξευτεί εν μέσω πανδημίας, καθώς πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε γάμο που δεν τους καλύπτει σεξουαλικά ή γενικά αναζητούν διέξοδο για εκτόνωση.

Αυτό προκύπτει και από τα στατιστικά που δίνει μεγάλο σάιτ, το οποίο ειδικεύεται στη διαδικτυακή απιστία. Όπως ανακοίνωσε, προσθέτει 17.000 νέα μέλη την ημέρα εν μέσω πανδημίας, ενώ μέσα στο 2019 το αντίστοιχο νούμερο ημερησίως δεν ξεπερνούσε τα 15.500. «Έχουμε μιλήσει με τα μέλη μας και λένε ότι χρησιμοποιούν το σάιτ ως μια βαλβίδα εκτόνωσης για την ένταση που συσσωρεύεται όσο είναι κλεισμένα στο σπίτι» εξηγεί ο Πολ Κιμπλ, επικεφαλής στρατηγικής του σάιτ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Venture Beat». «Ψάχνουν να καλύψουν ανάγκες που δεν καλύπτονται στο σπίτι τους» προσθέτει.

Κάποια από τα μέλη του σάιτ θέλουν απλώς να τσατάρουν με κάποιον άλλον άνθρωπο και να φλερτάρουν, είτε για να επιβεβαιωθούν συναισθηματικά είτε για να ικανοποιήσουν κάποια φαντασίωσή τους. Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε στους άπιστους χρήστες του διαδικτύου προέκυψε ότι το 30% των γυναικών χρηστριών κάνει cybersex, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των ανδρών είναι μόνο 14%! Προφανώς οι άνδρες προτιμούν πια περισσότερο την εγκεφαλική διέγερση…

Πάντως, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια αναθέρμανσης της σεξουαλικής ζωής τους με τον νόμιμο ή τη νόμιμη σύντροφο, αν και η καραντίνα είναι χρυσή ευκαιρία. Στην ερώτηση αν προσπαθούν να ανανεώσουν τη σεξουαλική τους ζωή με τον νόμιμο σύντροφό τους, εν μέσω καραντίνας, το 76% απάντησε «όχι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This