Νέα Υόρκη: Διακεκριμένη γιατρός που νόσησε από τον κορωνοϊό, έβαλε τέλος στη ζωή της!

Must Read

Διακεκριμένη γιατρός, η οποία βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού στην πόλη της Νέας Υόρκης και είχε νοσήσει και η ίδια, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της!

Η Δρ. Λόρνα Μπριν, διευθύντρια στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο συνοικιακό νοσοκομείο «New York-Presbyterian The Allen Hospital» του Μανχάταν, κατέληξε από αυτοτραυματισμό την Κυριακή, στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, όπου διέμενε με την οικογένειά της, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

νοσοκομειο μανχαταν
το New York-Presbyterian The Allen Hospital

Απαρηγόρητος, ο πατέρας της 49χρονης, δρ. Φίλιπ Μπριν, αφού διευκρίνισε πως η κόρη του δεν είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων, δήλωσε στην εφημερίδα New York Times: «Προσπάθησε να κάνει την δουλειά της και αυτό την σκότωσε».

Όπως ανέφερε ο πατέρας της, η Λόρνα πληροφορήθηκε πως είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό στη διάρκεια της εργασίας της, αλλά, έπειτα από μιάμιση εβδομάδα ανάρρωσης, αποφάσισε να επέστρεψε στο πόστο της. Από το νοσοκομείο, ωστόσο, την έστειλαν και πάλι στο σπίτι της, προτού «παρέμβει» η οικογένειά της, για να την πάρει μαζί της στο Σάρλοτσβιλ.

Πέθαιναν στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με τον ίδιο, την τελευταία φορά που μίλησαν του είχε φανεί «απόμακρη» και του είχε πει ότι ασθενείς με τη νόσο Covid-19 πέθαιναν πριν ακόμη μεταφερθούν από το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Δεκάδες ασθενείς με την νόσο έχουν καταλήξει στο συγκεκριμένο νοσοκομείο του Μανχάταν, που διαθέτει 200 κλίνες.

Η αστυνομία ανέφερε ότι, έπειτα από ένα τηλεφώνημα για βοήθεια που δέχτηκε στις 26 Απριλίου, η Δρ. Μπριν μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο «όπου αργότερα κατέληξε έπειτα από αυτοτραυματισμό της».

Η επικεφαλής της αστυνομίας, Ράσαλ Μπράκνεϊ, υπογράφει τον τραγικό επίλογο της ιστορίας, με ανακοίνωσή της: «Οι επαγγελματίες πρώτης γραμμής του τομέα υγείας και οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία πρώτων βοηθειών δεν έχουν ανοσία στις ψυχικές και σωματικές επιπτώσεις της παρούσας πανδημίας. Σε καθημερινή βάση, οι επαγγελματίες αυτοί εργάζονται κάτω από τις πιο στρεσογόνες συνθήκες και ο κορωνοϊός έχει προσθέσει ακόμη μεγαλύτερο στρες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This