Δευτέρα 14/6/2021

Η εταιρία παραγωγής κάνναβης του Μάικ Τάισον διεκδικεί την ονομασία του «Καμπ Νου»!

Πανέτοιμος να διεκδικήσει την ονομασία του γηπέδου της Μπάρτσα, «Καμπ Νου», είναι ο Μάικ Τάισον!

Ο -κάποτε- κορυφαίος μποξέρ του πλανήτη με τον… πολυτάραχο βίο, έχει ηρεμήσει αρκετά πλέον, ασχολούμενος, κατά κύριο λόγο, με την αγαπημένη του τίγρη και με την εταιρία παραγωγής κάνναβης που έχει ιδρύσει.

Και, πληροφορούμενος το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να πουλήσει την ονομασία του «Καμπ Νου» για την ερχόμενη σεζόν, με τα χρήματα να πηγαίνουν στην καταπολέμηση της νόσου Covid-19, ο Τάισον αποφάσισε, όπως όλα δείχνουν, να μην αφήσει την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

καμπ νου μπαρτσελονα
το περίφημο «Καμπ Νου»

Ο πρώην πρωτοπυγμάχος έχει δημιουργήσει ένα ράντσο 40 στρεμμάτων, που του αποφέρει μηνιαίως κέρδη πάνω από 500.0000 δολάρια. Τώρα η εταιρία «Ράντσο Τάισον», αναμένεται να κάνει μια πολύ δυναμική κίνηση, μια και ο Τάισον φέρεται ότι θέλει να μπει στην ονομασία του «Καμπ Νου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ράντσο Τάισον» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αγοράς των δικαιωμάτων για την ονομασία του θρυλικού γηπέδου.

Ωστόσο, μόνο λίγες δεν είναι οι εταιρίες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν την εν λόγω ονομασία, οπότε ο Τάισον δεν θα… παίξει μπάλα μόνος του.

Και ο Άλκης Δαυίδ στο «παιχνίδι»

«Είναι ένα σπουδαίο γήπεδο, είναι κάτι που ψάχναμε συγκεκριμένα να προσθέσουμε στην εταιρία μας και φαντάζει σαν μια καταπληκτική ιδέα. Η εταιρία μου είναι μια εταιρία κάνναβης και η Ισπανία έχει μια μακρά παράδοση στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως ηγέτης στο δρόμο για τη νομιμοποίησή της», δήλωσε ο Άλκης Δαυίδ, ο άνθρωπος ο οποίος -εσφαλμένα- έχει αναφερθεί ως συνέταιρος του Μάικ Τάισον.

αλκης δαυιδ
Άλκης Δαυίδ

Ο Ελληνοκύπριος δισεκατομμυριούχος αναφέρεται, βέβαια, στην εταιρία παραγωγής κάνναβης, ονόματι «Swissx», η οποία εδρεύει στο… Γκστάαντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ