Χασιδιστές «πλημμύρισαν» τους δρόμους της Νέας Υόρκης για την κηδεία Ραβίνου (video)

Must Read

Εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου και έρχονται από τη Νέα Υόρκη, προκάλεσαν την οργή των πολιτών αλλά και του δημάρχου Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Ένα μεγάλο πλήθος Ορθόδοξων Εβραίων έσπασε τα μέτρα απαγόρευσης για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού το απόγευμα της Τρίτης, με σκοπό να αποχαιρετίσει τον Ραβίνο Τσάιμ Μερτζ που έχασε τη ζωή του από τον ιό.

Οι σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο Μπρούκλιν, μια από τις περιοχές που χτυπήθηκαν έντονα από την φονική πανδημία, ενώ τα μέλη ανήκουν στην κοινότητα των Χασιδιστών που τελευταία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την βιογραφική σειρά «Unorthodox» η οποία σόκαρε τους συνδρομητές του Netflix.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, έσπευσε αμέσως στο σημείο θέλοντας να σταματήσει την κίνηση του πλήθους μέσα στην πόλη που χαρακτήρισε «απαράδεκτη» και όπως ανέφερε, καταρρίπτει όλα τα μέτρα για την προστασία των πολιτών. 

Ωστόσο πολλοί Χασιδιστές τον κατηγόρησαν για ρατσιστικά σχόλια και κατήγγειλαν ότι κάνει διακρίσεις. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This