Ο Τζεφ Μπέζος τα… κονομάει ακόμα και εν μέσω πανδημίας

Must Read

Την ώρα που μόνο στις ΗΠΑ 30.000.000 άνθρωποι παίρνουν επίδομα ανεργίας εξαιτίας του κορωνοϊού, με τα νούμερα να ανεβαίνουν καθημερινά, ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδιοκτήτης της Amazon, του κολοσσού του διαδικτυακού εμπορίου, είναι μεταξύ των λίγων που είδαν την περιουσία τους να εκτοξεύεται. Ο ήδη πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, με προσωπικό πλούτο που κυμαίνεται στα 145 δισ. δολάρια, έγινε ακόμα πιο πλούσιος με την πανδημία, αφού ο περισσότερος κόσμος έκανε αγορές για τα απαραίτητα εδώ και δύο μήνες μέσω παραγγελιών.

Ο 56χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος ξεκίνησε την εταιρία Amazon από το γκαράζ του το 1994, εξακολουθεί να έχει το 11% των μετοχών της, η τιμή καθεμίας εκ των οποίων, ενώ κυμαινόταν προ κορωνοϊού στα 1.689 δολάρια, τώρα έχει φτάσει στα 2.000 δολάρια!

Η εταιρία ανακοίνωσε έσοδα 75,5 δισ. το πρώτο τέταρτο του 2020 και σύμφωνα με το σάιτ Comparisun, o Μπέζος, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος στην Ιστορία του οποίου η περιουσία ξεπέρασε τα 100 δισ. δολάρια, αναμένεται να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος μέχρι το 2026. Πάντως, όπως έχει ανακοινώσει, η εταιρία σχεδιάζει να επενδύσει όλα τα αναμενόμενα κέρδη από το δεύτερο τετράμηνο του 2020, τα οποία εκτιμώνται στα 4 δισ. δολάρια, σε μέτρα για να τη θωρακίσει έναντι του νέου κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This