Από το κακό στο χειρότερο πάει η Ρωσία: 10.817 νέα κρούσματα και 104 νεκροί σε ένα 24ωρο!

Must Read

Μια καθυστερημένη πανδημία ζει η Ρωσιά μια και οι αρχές ανακοίνωσαν ότι χθες Παρασκευή καταγράφηκαν 10.817 νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 198.676.

Επίσης 104 άνθρωποι πέθαναν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των θανάτων να ανέρχεται σε 1.827.

Αυτή την εβδομάδα η Ρωσία ξεπέρασε σε αριθμό κρουσμάτων τη Γαλλία και τη Γερμανία και είναι πια η πέμπτη πλέον πληγείσα χώρα από την covid-19.

Οι ρωσικές αρχές εξηγούν ότι η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται την τελευταία εβδομάδα οφείλεται στη διεξαγωγή πολλών διαγνωστικών τεστ, με 5,2 εκατομμύρια να έχουν γίνει μέχρι σήμερα, και όχι στη μεγάλη εξάπλωση της επιδημίας στη Ρωσία.

Ωστόσο σύμφωνα με το ΑΠΕ κάποιοι Ρώσοι αμφιβητούν αυτή την εκδοχή όπως και την ακρίβεια του ποσοστού των θανάτων.

Ο Μάικλ Ράιαν, εκτελεστικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αρμόδιος για θέματα εκτάκτων υγειονομικών καταστάσεων, εκτίμησε χθες ότι “πιθανόν η Ρωσία να ζει μια επιδημία με καθυστέρηση”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This