Σάββατο 12/6/2021

Κριμαία: Αρνήθηκε να εξυπηρετήσει πελάτη χωρίς μάσκα κι αυτός την πλάκωσε στο ξύλο (video)

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Κριμαίας όταν η υπάλληλος που εργαζόταν, αρνήθηκε να εξυπηρετήσει ζευγάρι που δεν φορούσε μάσκα!

Όπως μεταδίδει το vesti.ru, το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην κωμόπολη Νόβι Σβετ, στις 7 Μαΐου, όταν όπως θα δείτε και στο βίντεο, ένα ζευγάρι εισήλθε στο κατάστημα χωρίς προστατευτική μάσκα. Κατά την διάρκεια της αναμονής, ο άνδρας βγήκε έξω και όταν ήρθε η σειρά της συντρόφου του, η υπάλληλος αρνήθηκε να την εξυπηρετήσει επειδή δεν είχε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 

Η νεαρή αφού λογομάχησε με την υπάλληλο, την έφτυσε και της ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο και λίγα δευτερόλεπτα μετά φαίνεται να μπαίνει ξανά στο κατάστημα με τον σύντροφό της για να διαπληκτιστούν με την εργαζόμενη. Ο άνδρας φαίνεται να λογομαχεί με την υπάλληλο και την φτύνει στο πρόσωπο, ενώ η σύντροφός του καταγράφει το περιστατικό με το κινητό της. Η υπάλληλος προσπάθησε να τους διώξει από το κατάστημα και πάνω στην σύγχυση της φαίνεται να πετάει ένα βάζο στον άνδρα και να του επιτίθεται. Εκείνος ξεκινά να την γρονθοκοπεί ενώ όλο το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας. 

Σύμφωνα με το vesti.ru, o άνδρας τέθηκε υπό κράτηση λίγο αργότερα, αλλά δεν είναι γνωστό εάν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Η υπάλληλος με μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα δήλωσε ότι δεν πήγε στο νοσοκομείο υπό τον φόβο ότι μπορεί να κολλήσει εκεί κορωνοϊό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ