Ερντογάν: «Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα μας σε Μεσόγειο, Αιγαίο και Κύπρο»

Must Read

Προκλητικός ήταν για ακόμα μια φορά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά και την Κοινή Διακήρυξη των υπουργών Εξωτερικών της Κύπρου, της Αιγύπτου, της Γαλλίας της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κατά των τουρκικών προκλήσεων και παραβιάσεων σε Αιγαίο, Κύπρο και Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν, μιλώντας ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου, επιτέθηκε εναντίον των χωρών που υπέγραψαν τη Διακήρυξη, λέγοντας πως η χώρα του δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω σε ό,τι αφορά τα δικαιώματά της.

«Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα και τα δικαιώματα μας σε Μεσόγειο, Αιγαίο και στην Κύπρο. Δεν θα αφήσουμε το πεδίο ούτε στο PKK ούτε στη FETO (το κίνημα του ιεροκήρυκα Γκιουλέν), αλλά ούτε στα αρμενικά και ελληνικά λόμπι, όπως και ούτε στις εχθρικές δυνάμεις όπως και στις δυνάμεις του κακού πηγάζουν από χώρες το Κόλπου», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This