Απίστευτο! Κινέζος ανακάλυψε ότι είναι πατέρας ενός (μόνο) από τα δίδυμα που γέννησε η γυναίκα του

Must Read

Από τα σύννεφα έπεσε πατέρας νεογέννητων διδύμων στην Κίνα, όταν ανακάλυψε ότι είναι ο βιολογικός γονιός μόνο του ενός. Έμαθε ότι κάποιος άλλος ήταν ο πατέρας του δεύτερου διδύμου, όταν έκανε τεστ DNA πριν δηλώσει τα παιδιά του στο ληξιαρχείο, όπως προβλέπει η τυπική διαδικασία στην Κίνα.

Την υπόθεση αποκάλυψε στην «China News Weekly» ο Ντεν Γιατζούν, διευθυντής της κλινικής Beijing Zhongzheng Forensic Identification Centre στο Πεκίνο. Όπως είπε, η γυναίκα του άντρα τον απάτησε με τουλάχιστον έναν άλλον. Πρόσθεσε ότι οι πιθανότητες να γεννηθούν δίδυμα από δύο διαφορετικούς πατεράδες είναι μία στις 10.000.000, καθώς η γυναίκα πρέπει να κάνει σεξ και με τους δύο με μικρή χρονική διαφορά και το σώμα της να έχει παράξει δύο ωάρια, τα οποία θα γονιμοποιηθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This