Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπανδρέου

«Δύο φορές έκανα κανό και ποδήλατο σε όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργίας μου και ακόμα μου το κοπανάνε».

Must Read

Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου στο κοινοβούλιο μετά από αρκετό καιρό.

Εντύπωση για δύο λόγους. Πρώτον η αμφίεση του που παρέπεμπε σε… τουρίστα της δεκαετίας του ’80, και δεύτερον για το ότι, απλώς, επανεμφανίστηκε!

Αυτό που δεν ξέρουν, είναι ότι η ενδυματολογικά προκλητική εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου πρέπει να συνδέεται με το πρόσφατο ξέσπασμα του σε στενό κύκλο συνεργατών του. Όταν, φανερά εξοργισμένος και πικραμένος, σημείωσε ότι: «Δύο φορές έκανα κανό και ποδήλατο σε όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργίας μου και ακόμα μου το κοπανάνε. Ο Κυριάκος κάθε Σαββατοκύριακο κάνει διακοπές και ουδείς ασχολείται»!

Φυσικά, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τον πολεμούσαν οι εφημερίδες και τα κανάλια. Όμως, η συγκεκριμένη παρατήρηση είναι από τα… ελάχιστα σωστά πράγματα που έχει πει στη ζωή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This