Εφτάψυχος ο Άκης Σκέρτσος!

Πάλι χωρίς καταγραφή, πάλι στο απυρόβλητο!

Must Read

Πιο ευέλικτος και από τη γάτα της Προέδρου της Δημοκρατίας, την Καλυψώ που σήμερα έγινε διάσημη, αποδεικνύεται ο Άκης Σκέρτσος!

Μπορεί πολλοί από εσάς να μην γνωρίζετε τον Άκη Σκέρτσο, αυτός όμως είναι και ο στόχος του. Να μην τραβά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Να περνά κυριολεκτικά, απαρατήρητος! Τελευταία φορά που έκανε δημόσια παρέμβαση ήταν για να «επαναφέρει στην τάξη» την εισαγγελέα της υπόθεσης Τοπαλούδη, όπου μετά την κατακραυγή επέστρεψε στην επιτηδευμένη του χαμηλή πτήση.

Είναι τόσο μεθοδικός ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, που δεν καταγράφηκε καν στις πρόσφατες στάσεις της MRB οι οποίες δημιούργησαν σάλο στην κυβέρνηση. Και όμως ο κύριος Σκέρτσος, άφαντος! Σε αντίθεση για παράδειγμα με τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, του οποίου οι εμπνεύσεις του να βγαίνει μπροστά για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τον οδήγησαν σε δημοσκοπική κατάρρευση.

Γι’ αυτό και η είδηση ότι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος βγαίνει μπροστά στον αγώνα για το εμβόλιο, προκάλεσε ποικίλες συζητήσεις ακόμα και ειρωνικά σχόλια μέσα στο μέγαρο Μαξίμου. Οι περισσότεροι μάλιστα αμφισβητούσαν ανοιχτά τις διαρροές. «Σιγά μην βγει μπροστά ο Άκης», έλεγε συνεργάτης του πρωθυπουργού που μάλιστα δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με τον υφυπουργό…

Εντέλει το «θαύμα» δεν έγινε και ο Άκης Σκέρτσος απέδειξε για ακόμα μια φορά, πως είναι γάτος στην πολιτική. Ο υφυπουργός δεν πρόκειται να βγει μπροστά για το εμβόλιο, όπως ήθελαν οι διαρροές και τον άχαρο αυτό ρόλο θα τον αναλάβει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Με αυτόν τον τρόπο, ο κύριος Άκης Σκέρτσος θα έχει το κεφάλι του ήσυχο και για την επόμενη δημοσκόπηση. Πάλι χωρίς καταγραφή, πάλι στο απυρόβλητο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This