Τρίτη 15/6/2021

Θέλει Καιρίδη στο ΥΠΕΞ αλλά τρέμει τις αντιδράσεις!

«Εδώ έκανε πρόεδρο την Σακελλαρόπουλου, στον Καιρίδη θα κολλήσει»...

Υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες για επερχόμενο ανασχηματισμό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πληροφορίες που μάλιστα διαρρέονται από το μέγαρο Μαξίμου.

Για την στοχοποίηση κορυφαίου υπουργού μέσω αυτών των διαρροών θα σας ενημερώσω σε επόμενο άρθρο. Διότι κατά τη γνώμη μου το «θέμα Καιρίδη» είναι πολύ πιο σοβαρό.

Κορυφαίος υπουργός δίπλα στον πρωθυπουργό επιθυμεί διακαώς και ανεξήγητα κατά πολλούς, την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καιρίδη και μάλιστα πλησίον του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια ο οποίος θεωρείται φυσικά αμετακίνητος. Το γιατί τέτοια πρεμούρα να υπουργοποιηθεί ο Καιρίδης και μάλιστα σε τέτοια θέση, μόνον ο υπουργός το ξέρει. Όπως μόνο ο συγκεκριμένος υπουργός ξέρει την σκοπιμότητα των δηλώσεων που έχει κάνει αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά οι οποίες προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις, χωρίς ο ίδιος να έχει καμία αρμοδιότητα επί του θέματος!

Τουρκική εφημερίδα αποθεώνει τον Δ. Καιρίδη της Νέας Δημοκρατίας για τις θέσεις του στα ελληνοτουρκικά

Οι σώφρονες του Μαξίμου όπως είναι λογικό, συμβουλεύουν τον πρωθυπουργό να μην κάνει κανένα τέτοιο αστείο και υπουργοποιήσει τον Καιρίδη. Διότι οι αντιδράσεις που θα προκληθούν στο εσωτερικό της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής ομάδας, θα είναι τεράστιες. Αυτό φαίνεται ότι έως σήμερα προβληματίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν έχει ενδώσει στις πιέσεις του κορυφαίου υπουργού του.

«Εδώ έκανε πρόεδρο την Σακελλαρόπουλου, στον Καιρίδη θα κολλήσει» μου έλεγε με πικρία ιστορικό στέλεχος της παράταξης που διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, θεωρώντας το σενάριο υπουργοποίησης του κ. Καιρίδη εξαιρετικά πιθανό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ