«Αμετακίνητος ο Άδωνις Γεωργιάδης»

Το όνομα του απουσιάζει παντελώς από τα ρεπορτάζ φιλικών προς την κυβέρνηση μέσων

Must Read

Φαίνεται ότι ο μοναδικός υπουργός που δεν έχει άγχος ενόψει του επερχόμενου ανασχηματισμού, είναι ο υπουργός ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ενώ πολλά κορυφαία στελέχη λούζονται με κρύο ιδρώτα αναμένοντας τις αποφάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τρομοκρατούνται από στοχευμένες διαρροής του μεγάρου Μαξίμου κατά υπουργών αλλά και αρθρογραφία μέσων που υμνούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης μοιάζει αμετακίνητος.

Δεν ξέρουμε εάν η σιγουριά του πηγάζει από κάποια ενημέρωση που έχει από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, πάντως όσοι τον γνωρίζουν και αναλύοντας την συμπεριφορά του, δεν βλέπουν οποιαδήποτε πηγή ανησυχίας.

Να σημειωθεί ότι το όνομα του απουσιάζει παντελώς από τα ρεπορτάζ φιλικών προς την κυβέρνηση μέσων, που επιδίδονται στο αγαπημένο σπορ της ονοματολογίας, το οποίο συνηθίζεται παραμονές ανασχηματισμού.

Στον αντίποδα βρίσκεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος που βλέπει αρθρογράφους που το τελευταίο χρονικό διάστημα παίζουν τον ρόλο «τροβαδούρου του φεουδάρχη», να τον αποδομούν.

Ανήσυχος είναι και ο Νίκος Δένδιας, όχι φυσικά επειδή υπάρχει περίπτωση ο Μητσοτάκης να τον αλλάξει, δεν υπάρχει περίπτωση να τολμήσει – αλλά από τις φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Καιρίδη να παίρνει θέση δίπλα του στο υπουργείο εξωτερικών.

Μετακίνηση του Κώστα Τσιάρα από το υπουργείο Δικαιοσύνης, θα είναι ο ορισμός της αχαριστίας. Ο άνθρωπος έκανε ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει το μέγαρο Μαξίμου, έχει υπερβάλει εαυτόν για την ακρίβεια, οπότε οι φήμες που ακούγονται για αντικατάσταση του με την Νίκη Κεραμέως, είναι τουλάχιστον επώδυνες για τον ίδιο.

Το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου ακούγεται έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως θα ήταν ένας εξαιρετικός υπουργός εθνικής άμυνας, ας μην ξεχνάμε πως είναι ο άνθρωπος που ακύρωσε το σχέδιο Βενιζέλου και έφτιαξε μόνος του τα υποβρύχια όταν ο «επενδυτής του Βενιζέλου» είχε γίνει λαγός με τα λεφτά στην τσέπη.

Στον προθάλαμο υπουργείων θα έπρεπε να βρίσκονται αρκετά άξια μέλη της ΚΟ της ΝΔ. Η αλήθεια είναι πως στις σκέψεις του πρωθυπουργού βρίσκονται ορισμένα ονόματα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να θυσιαστούν στελέχη του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται στον κυβερνητικό μηχανισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This