Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Ποιοί λοιμωξιολόγοι; Υπό πίεση επιχειρηματικών συμφερόντων η πολιτική για την πανδημία!

Ο επιχειρηματίας και το τελεσίγραφο στο Μαξίμου

Μέχρι πρότινος, πιστεύαμε ότι οι λοιμωξιολόγοι δίνουν γραμμή στο Μαξίμου. Έπειτα ζήσαμε το άλλο σενάριο, ότι δηλαδή οι αποφάσεις για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, είναι πολιτικά και όχι επιστημονικά. Όταν ξέσπασε η έκρηξη της πανδημία στη Θεσσαλονίκη, ενημερωθήκαμε ότι ήταν μεν πολιτική η απόφαση για την μη επιβολή οριζόντιας απαγόρευσης, αλλά ουδείς επιστήμονας είχε εισηγηθεί να παρθούν μέτρα νωρίτερα!

Η αλήθεια φαίνεται ότι είναι τελείως διαφορετική. Η απόφαση για το άνοιγμα της αγοράς και του λιανεμπορίου, φαίνεται ότι πάρθηκε έπειτα από πίεση ισχυρότατου οικονομικού παράγοντα στο Μέγαρο Μαξίμου. Μιλάμε για γνωστό επιχειρηματία ο οποίος διατηρεί πασίγνωστη εταιρεία καταστημάτων λιανικής.

Ο επιχειρηματίας λοιπόν επικοινώνησε με το Μαξίμου και τους έδωσε τελεσίγραφο ότι εάν δεν ανοίξει άμεσα η αγορά, τότε ο ίδιος θα μεταφέρει την έδρα των επιχειρήσεων του στην Βουλγαρία!

Και η αγορά ως εκ θαύματος, άνοιξε! Το περίεργο είναι ότι συγχρόνως εμφανίστηκαν ειδικοί (!!) στα τηλεπαράθυρα που υπερασπίζονταν την ενέργεια αυτή της κυβέρνησης να ανοίξει την αγορά λιανικής. Δηλαδή και τα καταστήματα του συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Κάποτε λέγαμε, «ευχαριστούμε την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών». Ίσως θα πρέπει να αρχίσουμε να ευχαριστούμε την κυβέρνηση της Βουλγαρίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ