«Κίτρινη κάρτα» στον Χρήστο Ταραντίλη που κινδυνεύει να γίνει… Στέλιος Πέτσας!

Δήλωσε άγνοια για το θέμα του «χρονόμετρου» που είχε αναλυθεί λίγες ώρες πριν (!) από τους κ.κ. Σταμπουλίδη και Πιερρακάκη

Must Read

Είναι η φωνή της Κυβέρνησης, ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι! Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θεωρητικά εκφράζει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού και οφείλει να ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα τους πολίτες.

Τουλάχιστον αυτό γνωρίζαμε μέχρι πριν από λίγο καιρό, μια και ο κύριος Στέλιος Πέτσας ήρθε να… ανατρέψει τα δεδομένα βάζοντας στην ενημέρωση την έκφραση «η δεξιά, δεν γνωρίζει τι ποιεί η… δεξιά»!

Επιβεβαίωσε περίτρανα το αλαλούμ που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου, εμφανίστηκε ανενημέρωτος ουκ ολίγες φορές και το αλληλοάδεισμα έγινε το αγαπημένο σπορ των κυβερνώντων. Όμως ο Στέλιος Πέτσας είναι παρελθόν (τουλάχιστον από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου) και την θέση του πήρε ο -με βαρύ βιογραφικό- κύριος Χρήστος Ταραντίλης.

Όμως όπως φαίνεται «ο Πέτσας έφυγε, αλλά το αλαλούμ έμεινε»! Διότι μόλις ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε ανενημέρωτος σχετικά με τα SMS και το «χρονόμετρο», θέμα για το οποίο είχαν τοποθετηθεί λίγες ώρες πριν τόσο ο γ.γ. Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης όσο και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο κύριος Ταραντίλης  δήλωσε άγνοια και επιφυλάχθηκε να ενημερωθεί ώστε να απαντήσει στο επόμενο briefing. Αυτό ήταν ένα ακόμα λιθαράκι στο αλαλούμ που επικρατεί στο «Μέγαρο» και -δυστυχώς- θυμίζει εποχές Πέτσα!

Κίτρινη κάρτα κύριε Εκπρόσωπε!

ο κύριος Μάξιμος

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This