Κυριακή 1/8/2021

Τον Στεφανάδη φωτογραφίζουν από το Μέγαρο Μαξίμου

Πάνε να τα φορτώσουν όλα σε έναν αξιοπρεπή άνθρωπο.

Δεν μαζεύεται πλέον το φιάσκο με τα γεγονότα στην Ικαρία και τον πρωθυπουργό. Μετά την κατακραυγή και τις δεκάδες χιλιάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και το οπτικό υλικό που έχει κοινοποιηθεί σχεδόν στο σύνολο των Ελλήνων χρηστών, αναγκάστηκαν μέχρι και τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών να αναφερθούν στο θέμα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου λοιπόν έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα επικοινωνιακής διαχείρισης, με κεντρικό πρόσωπο τον βουλευτή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλο Στεφανάδη, των οποίων θεωρούν ως υπαίτιο για αυτό το Βατερλώ.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ίδιος ο βουλευτής βγήκε και έκανε δήλωση, πολύ πριν από την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Το θέμα όμως δεν μαζευόταν. Έτσι, να αναμένεται τις επόμενες ημέρες σε φιλοκυβερνητικά μέσα να δείτε παραπολιτικά τύπου «έξαλλος ο πρωθυπουργός με τον βουλευτή του».

Μια συγνώμη πάντως από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματική από όλες αυτές τις μηχανορραφίες κατά ενός επιστήμονα που κοσμεί το ελληνικό κοινοβούλιο αλλά και τη Νέα Δημοκρατία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ