Σάββατο 19/6/2021

Εσωκομματική «ανταρσία» στον Έβρο!

Στελέχη της Ν.Δ. απαιτούν την απομάκρυνση του Νότη Μηταράκη!

Όπως σας είχα αποκαλύψει χθες, τα γεγονότα στον Έβρο τρόμαξαν το Μέγαρο Μαξίμου το οποίο παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, την διασπορά των ειδήσεων και των βίντεο κυκλοφόρησαν, αλλά κυρίως τις αντιδράσεις από στελέχη του κόμματος μετά τα τελευταία γεγονότα.

Η ανησυχία τους δικαιώνεται, στελέχη της Ν.Δ. ζητούν την απομάκρυνση υπουργού με ευθεία παρέμβαση στον πρωθυπουργό.

Κάποια άλλα στελέχη όπως η πολιτεύτρια του κόμματος, Χρυσή Μπαχαρίδου, έκανε και δημόσια παρέμβαση, ζητώντας από τους βουλευτές Έβρου της ΝΔ να θέσουν ζήτημα παραίτησης του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη.

Έγραψε συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την επίσημη δήλωση κόμματος αναφορικά με τα γεγονότα στον Έβρο.

Δηλώνω αντίθετη και δεν με εκφράζει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ.

Υπερασπίζομαι από πάντα και για πάντα τον τόπο μου και τους κατοίκους του. Κύριοι των Αθηνών και τοπικοί Βουλευτές σας θυμίζω ότι η πολιτική δεν παράγεται στο κέντρο!!!

Στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας ήμασταν όλοι εμείς που κάνουμε καθημερινό αγώνα να κρατήσουμε την περιοχή μας. Όλοι εμείς μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις ήμασταν πέρσι στην πρώτη γραμμή για να κρατήσουμε τα σύνορα μας.

Η αδιάλλακτη στάση του κ. Μηταράκη και οι ανεπαρκείς χειρισμοί δημιούργησαν αρνητικό κλίμα και θα πρέπει οι βουλευτές του Έβρου να ζητήσουν την παραίτηση του.

Χρυσή Μπαχαρίδου

Πολιτευτής ΝΔ Έβρου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ