Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Το Μαξίμου παρακολουθεί προσεκτικά τις κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά

Πρόσωπα, φιλικά μέσα αλλά και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, στο μικροσκόπιο του Μαξίμου

Δεν είναι φυσικά επί της παρούσης, αλλά το μέγαρο Μαξίμου θυμίζει …Κρεμλίνο άλλων εποχών, όσον αφορά την λεπτομερή παρακολούθηση και ανάλυση των κινήσεων των λεγομένων σαμαρικών αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται δηλώσεις, αναρτήσεις και συνεντεύξεις ανθρώπων που θεωρούνται προσκείμενοι στον Αντώνη Σαμαρά και αντίστοιχων ΜΜΕ.
Κάποιοι μάλιστα πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα θεωρώντας ότι το Μαξίμου παρακολουθεί με όλους τους τρόπους αυτές τις κινήσεις, και θέτουν ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την υπόθεση με τον βουλευτή Μίλτου Χρυσομάλλη, ο οποίος εντοπίστηκε σε λόμπι ξενοδοχείου και έπειτα διασύρθηκε στο πανελλήνιο. Με ευθύνη φυσικά του Μεγάρου Μαξίμου.

Για να μην μπω όμως σε θεωρίες συνωμοσίας, θα σας πω ότι είναι βέβαιο ότι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού δείχνουν μία ανησυχία για τις κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά, σαν να περιμένουν κάτι. Κάποια κίνηση από την πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού, η οποία ενδέχεται να πλήξει ακόμα και την κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, πέραν από την ηχηρή παρέμβαση του Μεσσήνιου για τα ελληνοτουρκικά, δεν έχει παρατηρηθεί, φανερά τουλάχιστον, κάποια άλλη διάθεση αμφισβήτησης ή αποσχιστική κίνηση από πλευράς του.

Το επιτελικό κράτος πάντως, κάτι θα ξέρει. Και μάλλον δικαίως ανησυχεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ