Πέμπτη 29/7/2021

Η Μαρέβα κρατά τα κλειδιά: Η φωτογράφιση με νόημα και οι θεωρίες συνωμοσίας

Μια φωτογράφιση με νόημα...

Στο Κολωνάκι εντόπισε ο φακός του hello.gr την σύζυγό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού επανεμφανίστηκε προχθές κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εθνική πινακοθήκη, σε μία εμφάνιση που προκάλεσε πολλές συζητήσεις, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο κάποιον να αμφισβητήσουν πως επρόκειτο για την σύζυγό του. Αφού στις φωτογραφίες εμφανίστηκε με καπέλο, γυαλιά και μάσκα. Κάποιοι που προφανώς πόνταραν στην παρατεταμένη απουσία της από το πλευρό του πρωθυπουργού.

B8E6E3F4 474A 4977 A8AD 9C6F23C18B28
Η Μαρέβα έξω από την εθνική πινακοθήκη. Κάποιοι αμφισβήτησαν την παρουσία της!

Αυτό όμως που έδωσε τροφή στις θεωρίες συνωμοσίας ήταν κυρίως το γεγονός ότι η παρουσία της στην συγκεκριμένη επίσκεψη δεν αναφέρθηκε στα φιλοκυβερνητικά μέσα, παρά το ότι υπήρχαν εκτενή ρεπορτάζ για τον πρωθυπουργό. Οι φωτογραφίες μάλιστα που δημοσίευσε το newsbreak.gr και την εμφανίζουν σε κοντινή απόσταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν υπήρχαν στα υπόλοιπα φιλοκυβερνητικά μέσα που κάλυψαν την επίσκεψη.

5C6E5914 666B 43B2 87E4 73883DC7BE0E
Εξαιρετικά περίεργο το γεγονός ότι τα φιλοκυβερνητικά μέσα δεν έκαναν ούτε μία αναφορά στην παρουσία της Μαρέβα

Η σημερινή φωτογράφιση της όμως στο Κολωνάκι, την δείχνει με παρόμοιο στυλ, με μία απαράμιλλη σεμνότητα και λιτή μεγαλοπρέπεια. Δίνοντας ίσως μία απάντηση στις θεωρίες συνωμοσίας, καθώς με παρόμοιο στυλ εμφανίστηκε και στην εθνική πινακοθήκη.

Όσο για την παρατεταμένη απουσία της από το πλευρό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πρόκειται προφανώς για μία απολύτως εσφαλμένη επικοινωνιακή εισήγηση. Διότι η Μαρέβα είναι επικοινωνιακό όπλο για την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό. Συμβολίζει το τρίπτυχο της επιτυχίας για την σύγχρονη γυναίκα: Μητέρα, σύζυγος, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας.

Η λεπτομέρεια πάντως στην σημερινή φωτογράφιση στο Κολωνάκι, ίσως να αποδειχτεί σημαδιακή. Μπροστά στα μαγαζιά του Κολωνακίου που έχουν βάλει λουκέτο, η Μαρέβα εμφανίζεται με τα κλειδιά στο λαιμό. Μήπως εντέλει η Μαρέβα κρατάει το κλειδί για τις εξελίξεις στο άμεσο μέλλον;

Μαρέβα Μητσοτάκη κλειδιά
Η Μαρέβα με φόντο μαγαζί με λουκέτο, να κρατάει τα κλειδιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ