Παρασκευή 30/7/2021

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια και η «χυλόπιτα» στον υπουργό

Η ερωτική απογοήτευση που τον σημάδεψε ανεπανόρθωτα

Τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δημοσιογράφοι δεν παύει να είναι άνθρωποι με αισθήματα.
Αναγκάζονται να υποκρίνονται τους ψυχρούς, έχουν όμως καρδιά η οποία ραγίζει, πολλές φορές ανεπανόρθωτα.

Κάπως έτσι ράγισε η καρδιά πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από την πασίγνωστη παρουσιάστρια. Μία λαβωματιά την οποία ακόμα δεν έχει ξεπεράσει. Πως θα μπορούσε άλλωστε, όταν την βλέπει συνέχεια μπροστά του.

Μπορεί λοιπόν να έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια, κάποιες πληγές όμως αποδεικνύεται ότι δεν γιατρεύονται από τον χρόνο. Ο τότε υπουργός ήταν τρελά ερωτευμένος με την εκρηκτική δημοσιογράφο. Μόλις είχε τελειώσει από δική του επιλογή από μία σχέση, άρα ήταν συναισθηματικά ευάλωτος, έτσι η καρδιά του άνοιξε ορθάνοιχτα για να υποδεχτεί το νέο έρωτα στη ζωή του.

Η δημοσιογράφος έδειχνε με τον τρόπο της ότι ήθελε να περάσει όλη τη ζωή της μαζί του. Και αυτός έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Οι στιγμές που περνούσαν μαζί πύκνωναν περισσότερο και το πρωί οι δρόμοι τους χώριζαν σε διαφορετικά μονοπάτια αναγκαστικά, διότι οι ρόλοι τους έπρεπε να ήταν διακριτοί απέναντι στην κοινωνία.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε μία μεγάλη τομή, πρωτόγνωρη για την ελληνική κοινωνία. Και το βαρύ φορτίο διαχείρισης αυτής της ιστορικής μεταρρύθμισης, έπεσε στον συγκεκριμένο τότε πολιτικό. Λόγω θέσης, ακόμα κι αν διαφωνούσε με την απόφαση, έπρεπε να την υπερασπίσει.

Η απόφαση αυτή όμως ισοδυναμούσε με επαγγελματική καταστροφή για τον έρωτα της ζωής του. Και εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης.

Δεν φτάνει που ο υπουργός αντιμετώπιζε σφοδρές αντιδράσεις λόγω αυτής της πολιτικής απόφασης. Ξαφνικά, η αγαπημένη του, ο έρωτας της ζωής του, κυριολεκτικά εξαφανίστηκε. Η ζωή του μετατράπηκε σε εφιάλτη από τη μια στιγμή στην άλλη. Αναπάντητα τα μηνύματα, αναπάντητες κλήσεις, πέρασαν εβδομάδες μέχρι να μπορέσει να επικοινωνήσει με τον άνθρωπο που μέχρι πρότινος μοιραζόταν τα βράδια το ίδιο κρεβάτι.

Η απάντηση που πήρε λοιπόν ήταν συντριπτική: «Τι να σε κάνω τώρα»;

Ο κόσμος του γκρεμίστηκε και προσπάθησε να μαζέψει τα κομμάτια του. Η πολιτική πίεση σε συνδυασμό με την ψυχολογική παραλίγο να τον οδηγήσει στην κατάθλιψη. Πάλεψε, στάθηκε όρθιος, επιβίωσε πολιτικά, συναισθηματικά όμως έχει ακόμα αυτό το μεγάλο κενό.

Ένας πόνος που φουντώνει κάθε βράδυ, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ