Μένεα κατά Αγγελοπούλου – Σακελλαροπούλου από το Μέγαρο Μαξίμου!

Έξαλλοι για το ιστορικό φιάσκο σε μία κορυφαία επέτειο

Must Read

Ξεχειλίζει η οργή μεταξύ κορυφαίων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά της προέδρου της επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννας Αγγελοπούλου αλλά και της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαρόπουλου.

Το γεγονός ότι ενώ η Ελλάδα είναι μέλος και της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, δεν παρευρέθηκε ούτε ένας αρχηγός κράτους εκτός φυσικά του Νίκου Αναστασιάδη, σε αυτή την κορυφαία εθνική στιγμή, αποτελεί μία εθνική ταπείνωση για την οποία σίγουρα θα αναζητηθούν ευθύνες.

Και η προφανής ευθύνη ανήκει στην πρόεδρο της επιτροπής, η οποία είχε και την ευθύνη του εορτασμού.

Φυσικά δυσαρέσκεια υπάρχει και για την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία αντί να επιδιώξει την έλευση κάποιου ομολόγου της, πρόβαρε φορέματα.

Το Μαξίμου αποκρούει την κριτική που δέχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για αυτό το εθνικό φιάσκο, διότι οι ευθύνες του πρωθυπουργού λόγω της πανδημίας είναι τεράστιες, ο φόρτος εργασίας ασύλληπτος και τα προβλήματα πολλά. Το τελευταίο λοιπόν που θα μπορούσε να ασχοληθεί, είναι η οργάνωση δεξιώσεών και τα δείπνα. Άλλωστε γι’ αυτό είχε επιλέξει την Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία μάλιστα του είχε εγγυηθεί ότι θα φρόντιζε να υπάρχουν υψηλές παρουσίες στα δρώμενα.

Σε κάθε περίπτωση, το επιτελείο του πρωθυπουργού επιμένει πως το Μαξίμου δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτή την εθνική ταπείνωση, διότι δεν ασχολήθηκε σε κανένα σημείο με τις προσκλήσεις και τις δεξίωσης.

Να υπενθυμίσω την πανικόβλητη αντίδραση της Γιάννας Αγγελοπούλου σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ όταν ρωτήθηκε για το γεγονός των απουσιών. Το ύφος της τα λέει όλα.

Χαμός στον ΣΚΑΪ: Η ερώτηση που σόκαρε την Γιάννα Αγγελοπούλου! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This