Βουλευτές της ΝΔ απαιτούν λογοδοσία για τα πεπραγμένα της «επιτροπής Αγγελοπούλου»

Ξεχειλίζει η οργή στην κοινοβουλευτική ομάδα μετά το φιάσκο του εορτασμού

Must Read

«Πόσα πληρώσαμε εντέλει για να ταΐσουμε τον Αλιάγα κιμά γαρίδας στο προεδρικό»;
Τα βέλη τους κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου και της επιτροπής Ελλάδα 2021 στρέφουν αρκετοί γαλάζιοι βουλευτές, μετά την παταγώδη αποτυχία του εορτασμού της ιστορικής επετείου για τα 200 χρόνια της εθνεγερσίας.

Πληθαίνουν πλέον οι φωνές διαμαρτυρίας αλλά και η απαίτηση ενδελεχούς έρευνας στα πεπραγμένα της επιτροπής, η οποία υποτίθεται πως αγωνιζόταν επί δύο χρόνια για να εξασφαλίσει μία υπέρλαμπρη τελετή, αντάξια της επετείου, και φυσικά την έλευση υψηλών προσκεκλημένων.

Εντέλει, μετά από δύο χρόνια προσπαθειών και δαπανών άγνωστου ύψους, η επιτροπή κατάφερε να «προσελκύσει» μόνον τον Κάρολο και τον Αλιάγα. Όπως επίσης και η παρέλαση ήταν υποδεέστερη αυτών των προηγούμενων ετών, με εξαίρεση φυσικά το 2020 που δεν πραγματοποιήθηκε, παρά την κινητοποίηση και την τηλεοπτική κάλυψη που υποτίθεται θα εξασφάλιζε ένα υπερθέαμα. Είναι ύψιστη προσβολή για την Ελλάδα σε αυτή την κορυφαία στιγμή να μην έρχεται ούτε ένας αρχηγός κράτους, παρά το ότι η χώρα μας ανήκει στους ισχυρότερους συνασπισμός του πλανήτη. Από την ΕΕ μέχρι το ΝΑΤΟ.

Εν κατακλείδι, η πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών που είχε εκφράσει μεγάλο προβληματισμό για την εμπλοκή της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου, καθώς ξυπνούσε τις μνήμες της κυβέρνησης Σημίτη και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, καθώς σημείωναν χαρακτηριστικά πως εάν δεν είχε εκλεγεί η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, η διοργάνωση θα ήταν ένα πραγματικό Βατερλώ για την Ελλάδα.

Τα παλαιά στελέχη της τότε κυβέρνησης θυμούνται ακόμα το χάος που είχαν παραλάβει και τον αγώνα που έδωσαν μέσα σε λίγες εβδομάδες για να εγγυηθούν την επιτυχημένη πραγματοποίηση της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, άρρηκτα συνυφασμένης με την Ελλάδα.

Ενόχληση όμως υπάρχει και μέσα στο μέγαρο Μαξίμου τόσο για την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου όσο και για την κυρία Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, που εμφανίστηκαν κατώτερες των περιστάσεων, εκθέτοντας την ίδια την κυβέρνηση που τις επέλεξε. Κορυφαίο στέλεχος του πρωθυπυργού περιβάλλοντος, εξέφρασε την απορία: «Πόσα πληρώσαμε εντέλει για να ταΐσουμε τον Αλιάγα κιμά γαρίδας στο προεδρικό»;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This