Πέμπτη 5/8/2021

Ο παντρεμένος υπουργός εκμεταλλεύθηκε βάναυσα την πανέμορφη βουλευτή

Ήθελε μόνο την σαρκική απόλαυση...

Αυτός, υπουργός του συντηρητικού χώρου, με βαρύ βιογραφικό. Αυτή, βουλευτής του συντηρητικού χώρου με βαρύ όνομα και σπάνια ομορφιά.

Αμέσως μετά την εκλογή του, σε προηγούμενη κυβέρνηση, αξιοποιήθηκε σε υπουργική θέση συναφή των ικανοτήτων και του βιογραφικό του.

Αυτή παρότι εξελέγη, δεν αξιοποιήθηκε σε υπουργική θέση. Γεγονός μάλιστα που την ενόχλησε αφάνταστα, πιστεύοντας ότι συγκεκριμένο επιχειρηματικό σύστημα που είχε στηρίξει τότε το κόμμα της, προώθησέ πρόσωπα σε υπουργικές θέσεις, όχι όμως την ίδια.

Μέσα λοιπόν στο κοινοβούλιο, οι δύο ψυχές ήρθαν πιο κοντά. Με αποτέλεσμα η βουλευτής να ερωτευτεί παράφορα τον υπουργό, που όμως ήταν παντρεμένος. Αυτός ανταποκρίθηκε και αναπτύχθηκε ερωτική σχέση μεταξύ τους.

Ο έρωτας τους μάλιστα στεγάστηκε σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο υπουργός έμεινε μακρυά από το κέντρο, Έπρεπε λοιπόν να φτιάξουν μια φωλιά για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Η βουλευτής είχε μαγευτεί από την καλλιέργεια και την γοητεία του υπουργού, με αποτέλεσμα να τον ερωτευτεί. Φαίνεται όμως ότι ο υπουργός ήθελε την πανέμορφη βουλευτή μόνο για το …διαμέρισμα!

Όταν λοιπόν η βουλευτής του ζήτησε να προχωρήσουν την σχέση τους και να εγκαταλείψει την οικογένειά του προκειμένου να ζήσουν μαζί, ο υπουργός κυριολεκτικά εξαφανίστηκε! Αποδεικνύοντας έτσι ότι την έβλεπε μόνο ως αντικείμενο του πόθου και όχι ως άνθρωπο που θα μπορούσε να μοιραστεί την ζωή του. Με αποτέλεσμα η βουλευτής να πέσει σε κατάθλιψη την οποία κατάφερε να υπερνικήσει αρκετό καιρό αργότερα.

Επειδή όμως υπάρχει επι γης δικαιοσύνη, ο υπουργός καταβαραθρώθηκε στις εκλογές με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου. Σε αντίθεση με την βουλευτή που έχει διαγράψει αξιοζήλευτη καριέρα παρά το ότι δεν κατέχει υπουργικό θώκο. Αντίθετα κατάφερε να τον ξεπεράσει και να ξαναπάρει την τύχη της στα χέρια της.

Τώρα ο υπουργός την βλέπει μόνο από την τηλεόραση…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ