Κυριακή 16/5/2021

Αρνείται το Μαξίμου ότι «σύστησε» να μην αναφερθεί η δολοφονία Καραϊβάζ σε πρωτοσέλιδα

« Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση του πρωθυπουργού»

Από το πρωί έχει ξεσπάσει ένας πραγματικός σάλος με την ενέργεια άκρως φιλοκυβερνητικών εφημερίδων από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, να μην κάνουν πρωτοσέλιδη αναφορά στην δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι δεδομένες σχέσεις του μεγάρου Μαξίμου με το συγκεκριμένο συγκρότημα, έγειραν αμέσως υποψίες και ερωτηματικά για αυτή την ενέργεια. Λίγο πριν πάντως το μέγαρο Μαξίμου διαρρέει ότι δεν επεμβαίνει σε εκδοτικούς ομίλους και δημοσιογράφους και πως αυτά που ακούγονται αποτελούν θεωρίες συνωμοσίας, που διαψεύδονται από την ενέργεια του πρωθυπουργού να έχει έκτακτη σύσκεψη με τον υπουργό προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.
«Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται», ήταν τα λόγια στελέχους του μεγάρου, σχολιάζοντας τις συγκεκριμένες επιλογές των εφημερίδων. Ενώ αναφέρθηκε και σε ρεπορτάζ ιστοσελίδας του που θεωρείται φιλοκυβερνητική, αλλά γελοιοποίησε τον πρωθυπουργό με τις αναφορές για τα βατραχάκια στο γραφείο του. Προκειμένου να περιγράψει μία κατάσταση αποστασιοποίησης από το δημοσιογραφικό περιεχόμενο.

Για την επιλογή πάντως του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας να μην βγάλει ανακοίνωση για την δολοφονία, δεν είχε κάποιο σχόλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ