Για κατάλυση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης αλλά και του πολιτεύματος κατηγορεί η Κωνσταντοπούλου την ΠτΔ

Η σοβαρότερη καταγγελία που έχει γίνει ποτέ για Πρόεδρο δημοκρατίας

Must Read

Η αγωγή κακοδικίας που κατέθεσε ο αποκαλούμενος «Mr. Bitcoin», Αλεξάντερ Βίννικ, σε βάρος της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, έρχεται σε συνέχεια των καταγγελιών που είχε κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε βάρος της Προέδρου.

Καταγγελίες αυτές είναι οι σοβαρότερες που έχουν γίνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας από συστάσεως του θεσμού. Διότι, με λίγα λόγια η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορεί την πρόεδρο ότι αντάλλαξε δικαστική απόφαση με την θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας!

Έχουμε δηλαδή σύμφωνα με την κυρία Κωνσταντοπούλου τόσο την κατάλυση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης, όσο και του ανώτατου πολιτειακού θεσμού. Η καταγγελία αυτή μάλιστα γίνεται πλέον αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης. Και η συνέχεια θα έχει τεράστια σημασία για την ίδια την πατρίδα.

Ας θυμηθούμε τι είχε καταγγείλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν ανακοινώθηκε το όνομα της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου ως πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία:

«Η προταθείσα από τον Πρωθυπουργό ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέδρευσε στις 10/1/2020 του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υπόθεση του Αλεξάντερ Βίννικ, την κατά γενική ομολογία σοβαρότερη υπόθεση των τελευταίων ετών ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιμένοντας να την δικάσει άρον-άρον, κάμπτοντας κάθε εγγύηση δίκαιης δίκης. Μολονότι της υπεβλήθη αίτημα αναβολής και αίτηση εξαίρεσης, επέμεινε να προεδρεύσει και να διεκπεραιώσει την αποστολή. Η σημερινή της παραίτηση από τη θέση της Προέδρου του ΣτΕ αποδεικνύει πλήρως ότι διέπραξε, εν γνώσει της, κακοδικία. Και σήμερα προάγεται πολιτειακώς.
Οι δημοκρατικοί πολίτες της χώρας, οι δικηγόροι, οι δικαστές, ας αντιδράσουν πριν να είναι αργά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This