«Φρένο» στην Άννα Διαμαντοπούλου από το Μέγαρο Μαξίμου

Σταματά κάθε συζήτηση μαζί της το πρωθυπουργικό περιβάλλον

Must Read

Πρόωρο τέλος μπαίνει στο φλερτ της Άννας Διαμαντοπούλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει περίπτωση να αξιοποιηθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε μια πιθανή κυβερνητική θέση, τουλάχιστον μέχρι τις ερχόμενες εκλογές.
Παρά το ότι η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ προωθείται από το περιβάλλον Σημίτη, το οποίο έχει καταφέρει να επιβάλει πολλούς υπουργούς στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, τυχόν αξιοποίηση της Άννας Διαμαντοπούλου θεωρείται πλέον ότι θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην κυβερνητική συνοχή.

Ειδικά μετά τις επιθέσεις του Κώστα Τζαβάρα και της Μαριέττας Γιαννάκου κατά της κυβέρνησης, όταν ο βουλευτής της Ηλείας πνέει μένεα κατά του υπουργείου παιδείας, ενώ η κυρία Γιαννάκου έχει διατελέσει και υπουργός παιδείας στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, η «αξιοποίηση» της κυρίας Διαμαντοπούλου που θεωρείται η πλέον αποτυχημένη υπουργός παιδείας μεταπολεμικά, θα άνοιγε κυριολεκτικά τον ασκό του Αιόλου.
Όχι βέβαια πως υπήρχε ποτέ περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης να της αναθέσει το υπουργείο παιδείας. Αυτό το κρατά ανοιχτό για να μεταθέσει κορυφαίο συνεργάτη του, προκειμένου να τον απομακρύνει από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This