Σάββατο 31/7/2021

Οι μεταφυσικές αναζητήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η αναφορά στη Βουλή για την ευθυγράμμιση των άστρων και η ανατολίτικη φιλοσοφία

Λίγοι γνωρίζουν ότι η χθεσινή αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής, σχετικά με την ευθυγράμμιση των άστρων που προκαλούν αισιοδοξία για την ελληνική οικονομία, δεν ήταν κάποιο λεκτικό ατόπημα. Ο πρωθυπουργός κυριολεκτούσε.

Τα πρωθυπουργικά καθήκοντα ειδικά για μία χώρα όπως η Ελλάδα που αντιμετωπίζει πολυμέτωπες προκλήσεις, είναι ένα αβάστακτο βάρος για κάθε Έλληνα πολιτικό. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι πολιτικοί είναι άνθρωποι. Ποιος θα ξεχάσει τον αστρολόγο Μάνος Θωμαδάκης, που είχε παίξει σημαντικό ρόλο στις νοσηλείες Παπανδρέου την περίοδο 88-89, ή την Δήμητρα Λιάνη που πίστευε και στο ξεμάτιασμα μιας  Αρμένισσας, με την οποία τηλεφωνιόταν τουλάχιστον 15 φορές ημερησίως κατά τις κρίσιμες ώρες νοσηλείας του Ανδρέα στο Ωνάσειο.

2DC2B740 1961 41AE 987D 5E2A2659BBED
Φωτογραφία από την εκπληκτική αποκάλυψη φιλοκυβερνητικού μέσου για τα πέτρινα βατράχια του πρωθυπουργού

Οι μεταφυσικές αναζητήσεις λοιπόν του Κυριάκου Μητσοτάκη είχαν έλθει στην δημοσιότητα από φιλοκυβερνητικό μέσο, το οποίο αποκάλυψε ότι οι ορθόδοξες εικόνες στο Μέγαρο Μαξίμου είχαν αντικατασταθεί από είδωλα πέτρινων βατράχων και αγαλματίδιο μόσχου τα οποία είναι μέρος τελετουργικού της ανατολίτικης φιλοσοφίας Φενγκ Σούι.
Η πρόσφατη ανακαίνιση των χώρων που κινείται ο πρωθυπουργός, έχει γίνει βάσει της ινδουιστικής γιόγκα (πρώτη φωτό).

239FD08F 98A2 4D9B AD51 0A86FDAC580C
Το αγαλματίδιο μοσχαριού στο σαλόνι του πρωθυπουργικού γραφείου

Η αστρολογία πάλι στο Μαξίμου

26 χρόνια μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Παπανδρέου από το πρωθυπουργικό μέγαρο, η Αστρολογία φαίνεται ότι έχει επιστρέψει. Μπορεί να μην έχει δημοσιοποιηθεί, αλλά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον υπάρχει έντονη η ύπαρξη της. Σε τέτοιο επίπεδο που μάλιστα λειτουργεί συμβουλευτικά στις αποφάσεις και τις ενέργειες του πρωθυπουργού, όχι τόσο ως προς την ουσία, αλλά κυρίως στον χρόνο τέλεσης συγκεκριμένων ενεργειών.

Αυτός πιθανότατα ήταν και ο λόγος που ο πρωθυπουργός δεν προσήλθε στο κοινοβούλιο να απαντήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα όταν ο τελευταίος είχε καταθέσει ερώτηση για τα δάνεια της Ν.Δ., αλλά επανήλθε δριμύτερος στην καταιγιστική του εμφάνιση εχθές στην ολομέλεια της Βουλής.

Η αναφορά του λοιπόν για ευθυγράμμιση των άστρων υπέρ της ελληνικής οικονομίας, ενδεχομένως οφείλεται σε κάποια αστρολογικά συμπεράσματα τα οποία περιήλθαν υπόψη του και του έδωσαν τον αέρα αισιοδοξίας των οποίων τον μετέφερε χθες και στον ελληνικό λαό από το βήμα της Βουλής.

Αντιθέτως πρέπει να ήταν οι αστρολογικές προβλέψεις για την ημερομηνία της συνόδου του ΝΑΤΟ, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε φειδωλός, απέφυγε τις συναντήσεις με τους άλλους ηγέτες και κράτησε διακριτική απόσταση ακόμα και στην αναμνηστική φωτογραφία.

Η αστρολογία, το Φενγκ Σούι και η γιόγκα πάντως φαίνεται ότι λειτουργούν ευεργετικά στον ψυχισμό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζεται μειλίχιος, ήρεμος και με αυτοπεποίθηση. Όπως πρέπει να είναι ένας ηγέτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ