Εξώδικο – σοκ στο γραφείο του πρωθυπουργού από στέλεχος της Ν.Δ.

Και η επίκληση περί πρόωρων εκλογών!

Must Read

Ένα εξώδικο – φωτιά παρελήφθη από το πρωθυπουργικό γραφείο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα. Η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά σοβαρή, εάν αναλογιστούμε οτι το εξώδικο απεστάλη από εκλεκτό στέλεχος της παράταξης, το οποίο μάλιστα είναι και πρώτος επιλαχών σε μεγάλη περιφέρεια στις εκλογές του 2019.

Οι καταγγελίες που περιέχονται στο κείμενο είναι ανατριχιαστικές. Κατονομάζεται εν ενεργεία βουλευτής της παράταξης αλλά και δύο εξαιρετικά στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, ως συμμετέχοντες σε εκλογική λαθροχειρία. Η οποία μάλιστα έγινε ερήμην του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Μεταξύ άλλων, καταγγέλλεται ευθέως κακουργηματική πλαστογραφία μετά χρήσεως και απάτη , αφού η υπόθεση επέφερε απολαβές που ξεπερνούν τα 120.000 ευρώ! Γίνεται μάλιστα λόγος για λαθροχειρία που αποτελεί αλλοίωση της κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης και ελλοχεύει κινδύνους για το Δημοκρατικό Πολίτευμα!

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει και η απάντηση στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού ο οποίος ρωτήθηκε για το θέμα από δημοσιογράφο: «Τώρα έχουμε εκλογές»!

Η απάντηση φυσικά μπορεί να δόθηκε για να αποφύγει να απαντήσει επί του θέματος. Μπορεί όμως και όχι. Μήπως το Μαξίμου προσανατολίζεται στην διενέργεια πρόωρων εκλογών, παρά τις συνεχείς διαψεύσεις;

Η καταγγελλόμενη υπόθεση άλλωστε κι είναι τόσο σοβαρή, που αποδεικνύεται από την απάντηση που εδόθη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This