Οι ουρανοκατέβατοι ψηφοφόροι του Λοβέρδου τινάζουν στον αέρα το ΚΙΝΑΛ!

Στελέχη του κινήματος έχουν ανέβει στα κάγκελα, αφού ο Λοβέρδος «καρφώθηκε» μόνος του!

Must Read

Μπουρλότο στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής βάζει ο Ανδρέας Λοβέρδος με την έμπνευση του να εμφανίσει υπογραφές ουρανοκατέβατων ψηφοφόρων εν όψει της διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου.
Με επίσημη ανακοίνωση του ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστηρίζει πως διαθέτει υπογραφές που αγγίζουν τον ιλιγγιώδη αριθμό των 14.200!

Από αυτές όμως, μόλις οι 5.200 αντιστοιχούν σε μέλη του μητρώου του κόμματος. Οι υπόλοιπες, όπως ο ίδιος ομολογεί, είναι 1.000 υπογραφές «νέων μελών» και 8.000 … «προοδευτικών πολιτών»!

Ο άνθρωπος δηλαδή που δεν κατάφερε να μαζέψει πάνω από 15 άτομα σε καμιά συγκέντρωση του, ισχυρίζεται τώρα ότι κατεβαίνει υποψήφιος με πάνω από 14.000 υπογραφές! Που όμως μόλις το ένα τρίτο αντιστοιχούν σε μέλη του μητρώου του κόμματος, ενώ οι υπόλοιποι είναι κυριολεκτικά «ουρανοκατέβατοι»!

Δεν χρειάζεται να σας περιγράψω την κατάσταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ΚΙΝΑΛ μετά από την ανακοίνωση που Ανδρέα Λοβέρδου. Θα σας πω μόνο ότι οι πιέσεις είναι εξαντλητικές, διότι όλοι διαβλέπουν προσπάθεια «γνωστών κύκλων να παρέμβουν στις εκλογές του κινήματος.
Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο ανοιχτά για «δάκτυλο» της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θέλει διακαώς την εκλογή του Ανδρέα Λοβέρδου, καθώς πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο το ΚΙΝΑΛ θα μετατραπεί σε δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αμφισβητούν δηλαδή ανοιχτά ότι αυτοί οι χιλιάδες ψηφοφόροι που επικαλείται ο Ανδρέας Λοβέρδος, βαφτίζοντας τους «προοδευτικούς πολίτες», υπάρχει περίπτωση να είναι όντως ψηφοφόροι του κινήματος.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν, είναι ότι και ο ΣυΡιζΑ επιθυμεί διακαώς την εκλογή του Ανδρέα Λοβέρδου στην ηγεσία του κινήματος. Πράγμα που σας το έχω αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό. Διότι πιστεύουν ότι τυχόν επικράτηση Λοβέρδου, θα σύρει το ΚΙΝΑΛ προς τον Κυριάκο προκαλώντας εσωκομματικό ρήγμα, με άμεσα οφέλη για την Κουμουνδούρου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This