Ο ΣυΡιζΑ δεν θέλει Γιώργο, θέλει Λοβέρδο

Στην πολιτική τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται…

Must Read

Όλοι υποστηρίζουν το αντίθετο. Θεωρούν δηλαδή ότι ο ΣυΡιζΑ επιδιώκει την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρία του Κιν Αλ, υπό το πρίσμα μίας μελλοντικής διακυβέρνησης με προοδευτικό πρόσημο.

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Η Κουμουνδούρου επιθυμεί διακαώς και σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες θα συμβάλει με κάθε τρόπο, στην εκλογή του Ανδρέα Λοβέρδου στην ηγεσία του κινήματος.

Ο πρώτος λόγος είναι διότι με την εκλογή Λοβέρδου, το «προοδευτικό» κομμάτι του κινήματος νομοτελειακά θα αποσχιστεί και θα κατευθυνθεί στον ΣυΡιζΑ. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε   ουσιαστικά το υπόλοιπο κόμμα για την επερχόμενη διεύρυνση. Προκαλώντας τις γνωστές αντιδράσεις Τσακαλώτου, Φίλη και Βούτση.

Παράλληλα, ένα Κιν Αλ με Ανδρέα Λοβέρδο, θα ψαρεύει ψήφους από την ίδια δεξαμενή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προστατεύοντας την εκλογική βάση στην οποία απευθύνεται ο ΣυΡιζΑ.

Υπάρχει όμως κι άλλο ένα δεδομένο. Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί ότι οποιαδήποτε συνεργασία με τον Γιώργο Παπανδρέου, έστω και σε επίπεδο απλής προσέγγισης, θα έχει ολέθριες συνέπειες για τον ΣυΡιζΑ, ενδυναμώνοντας την αιμορραγία ψηφοφόρων προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Μην αποκλείετε λοιπόν να δούμε σημεία και τέρατα στις εσωκομματικές εκλογές του κινήματος. Όπου «μεταμφιεσμένοι Συριζαίοι» θα εμφανίζονται ως ζηλωτές του Ανδρέα Λοβέρδου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This