Γαλάζιο γεύμα με νόημα αυτή τη στιγμή στο Hilton

Μαντέψτε ποιο είναι το μενού των δύο κορυφαίων γαλάζιο…

Must Read

Στο πολυτελές Βυζαντινόν του Χίλτον, γευματίζουν αυτή τη στιγμή ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, με τον ευρωβουλευτή και ιστορικό στέλεχος της παράταξης Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ο δεύτερος δεν κρύβει την αντιπάθεια του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γι’ αυτό και όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει παρεμβάσεις μόνο για τα εθνικά θέματα και αδιαφορεί πλήρως για τα τεκταινόμενα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Πως θα μπορούσε άλλωστε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης να ταυτιστεί με τις πολιτικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν μία από αυτές είναι η «συμπάθεια» του, Δημήτρης Μαρκόπουλος!

Στον αντίποδα, ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται και αυτός σε ανοιχτή ρήξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά το γεγονός ότι είναι ο βασικός υπεύθυνος για την εκλογή Κυριάκου στην προεδρία της ΝΔ. Την αντιπάθεια του όμως δεν τολμά να την εκφράσει ανοιχτά, αλλά κι αυτός κρύβεται πίσω από τεχνικά θέματα για να ασκεί κριτική στις επιλογές του πρωθυπουργού.

Το μενού φυσικά των δύο ανδρών, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η προσπάθειά του να αφανίσει οποιαδήποτε φωνή αμφισβήτησης, μέσω του πλήρους ελέγχου του κομματικού μηχανισμού στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. Ότι όμως και να κάνουν, στο τέλος θα μιλήσουν τα «κομπιούτερ»! Όπως έγινε και στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της ΝΔ. Ο Μανώλης μπορεί να ρωτήσει τον Αντώνη για περισσότερες λεπτομέρειες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This