Ο Κ. Τασούλας ανοίγει τον δρόμο στον Β. Πλιώτα για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης Φουρθιώτη…

Ο Πρόεδρος της Βουλής «ελπίζει» να πρόκειται για «λάθος»…

Must Read

Η παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής αναφορικά με την σκανδαλώδη υπόθεση Φουρθιώτη και την ενέργεια του εισαγγελέα Απ. Ανδρέου να καλέσει τον Πολάκη σε ανωμοτί κατάθεση, στην υπηρεσία προστασίας του δημοκρατικού πολιτεύματος μάλιστα, έχει τεράστια σημασία.

Ειδικά μετά την επεισοδιακή συζήτηση στη Βουλή, όπου ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε ευθέως τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, εάν σχετίζεται με τον υπόδικο Φουρθιώτη, με τον υπουργό να απαντά ότι «δεν σχετίζεται με κανέναν δημοσιογράφο», αποκρύπτοντας προκλητικά ότι ο Φουρθιώτης παρίστανε τον δημοσιογράφο, χρησιμοποιώντας μάλιστα πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ.

ο Κ. Τασούλας λοιπόν απαντώντας στην τοποθέτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, είπε:

«Προσωπικά θεωρώ ότι το εκ παραδρομής που ανακοίνωσαν είναι ειλικρινές. Εάν αισθανθώ ότι δεν είναι ειλικρινές και ότι υπάρχει κάτι άλλο η στάση μου θα είναι διαφορετική. Εν προκειμένω και για την εγκυρότητα και το κύρος των θεσμών προτιμώ να μη κάνω λάθος»!

Όσοι γνωρίζουν τον πρόεδρο της Βουλής και τον τρόπο που απαντά, θεωρούν ότι με αυτή του την δήλωση, άνοιξε διάπλατα τον δρόμο στον έντιμο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, να διερευνήσει την υπόθεση μέχρι τέλους. Παράλληλα, κρατώντας πάντα την θεσμική του ευπρέπεια, διαχωρίζει πλήρως την θέση του από τέτοιες πρακτικές, που ούτως ή άλλως έχουν εξοργίσει πολλά και ιστορικά στελέχη της παράταξης. Ακόμα και εντός του κυβερνητικού σχήματος, Η συντριπτική πλειοψηφία άλλωστε των κυβερνητικών στελεχών θεωρεί αδιανόητη την «συμπόρευση» «μουσαφίρηδων» με πρόσωπα τύπου Φουρθιώτη. Ειδικά όταν αυτή επιφέρει βάναυση κακοποίηση του ίδιου του πολιτεύματος με ενέργειες σαν αυτή που θα διερευνήσει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This