Ποιος «Μωυσής»; Μωάμεθ ο Κυριάκος για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη!

Η πολιτική ιστορία για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ξεκινά με την έλευση του Κυριάκου

Must Read

Σε ραδιοφωνική εκπομπή, σε «φιλόξενο» ραδιόφωνο, ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βγήκε, με περισσή οίηση και άγνοια, και είπε ότι «ύστερα από σιγή ετών ζητείται από την UNESCO η επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα», φυσικά «κατόπιν ενεργειών» του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη!

Μιλάμε ακόμα για πραγματική αποθέωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, διότι δεν πιστεύω πως ο Αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών ήθελε να αφήσει αιχμές για την αφωνία του πρωθυπουργού έως και χθες. Το αντίθετο. Ήθελε να μας πείσει ότι ουδείς είχε μιλήσει για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, μέχρι που μίλησε ο Κυριάκος.

«Ξεχνάει» όμως ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ότι ιδίως μεταξύ 2017-2019 έγινε στην Αθήνα – μ’ επίκεντρο το Μουσείο της Ακρόπολης – σειρά εκδηλώσεων για το θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα, με πρωτοβουλία του τότε ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου και της πρέσβειρας καλής θελήσεως της UNESCO κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη και με παρουσία αρμόδιων εκπροσώπων της UNESCO!

Ο Προκόπης Παυλόπουλος με την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λίνα Μενδώνη, καθώς και την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Οι σχετικές ομιλίες τόσο του Προκόπη Παυλόπουλου όσο και της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη δημοσιεύθηκαν με τη φροντίδα του Ιδρύματος Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και είναι στη «διάθεση» του κ. Βαρβιτσιώτη.  Και για να «μαθαίνει» αλλά και για να μην «εκτίθεται» στο μέλλον, αν βεβαίως ενδιαφέρεται γι’ αυτό!

Η συνάντηση Σαμαρά – Αλαμουντίν στο μέγαρο Μαξίμου

Λησμονεί επίσης ο κ. Βαρβιτσιώτης την επιστράτευση της Αλαμουντίν από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, η οποία μάλιστα είχε γίνει με τυμπανοκρουσίες, ακριβώς για τον ίδιο σκοπό. Η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε και ο κύριος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης!

Μόνον μία εξήγηση υπάρχει. Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μαγέψει τόσο τους συνεργάτες του, που θεωρούν ότι η εκλογή του είναι σημείο – ορόσημο για την ελληνική πολιτική ιστορία. Πριν από τον Κυριάκο, δεν υπήρχε τίποτα…

Κάτι σαν την γέννηση του Μωάμεθ για τους Μωαμεθανούς.

Μην τους μπουν όμως τίποτα ιδέες και αντικαταστήσουν το μ.Χ. με το μ.Κ. Και τρέχει ο Πιερρακάκης να αλλάζει χρονολογίες στα συστήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This